(Poistunut julkaisusta)

Digimyynnin johtaja / Acon Finland Oy, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019


ACON Finland Oy on vuonna 1996 perustettu suomalainen konserni, johon kuuluu myös tytäryritykset USA:ssa ja Kanadassa. ACON toi Suomeen ensimmäiset trampoliinit. Sen lisäksi laadukkaaseen valikoimaan kuuluu myös muita vapaa-ajantuotteita, kuten pelipöytiä, leikkikeskuksia, polkuautoja, pihapelejä ym. Suurimmat myyntikanavat ovat omat verkkokaupat (FIN, SWE, EU, USA, CAN) sekä ulkoiset kauppapaikat, kuten Amazon. Suomessa on lisäksi kaksi myymälää ja muutama jälleenmyyjä. ACON konsernin liikevaihto on yhteensä n. 10 M€.

Yes, dataa!

Haemme

Digimyynnin Johtajaa

Numerot ja data ovat Sinulle kuin polttoainetta moottoriin. Olet kiinnostunut tutkimaan niiden vaikuttavuutta ja nautit haasteista ja mahdollisuuksista, joita on kätketty numeroiden taakse.  Tunnet ja seuraat uuden teknologian trendejä verkkokauppaan liittyen ja visioit niistä mahdollisesti villejäkin ideoita hyödynnettäväksi. Olet itseohjautuva ja sinulla on intoa löytää uusia kanavia myynnin kasvattamiseksi.

Työssäsi vastaat kansainvälisen verkkoliiketoiminnan myynnistä ja kasvusta yhdessä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Olet osana johtoryhmää ja pääset vaikuttamaan koko yrityksen kehittymiseen alan edelläkävijäksi. Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja kokemusta sekä näyttöjä kansainvälisen verkkokaupan myynnistä ja sen johtamisesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle erinomaiset työkalut ja osaavan, innovatiivisen työporukan nopeasti kasvavassa yrityksessä. Meillä saat kehittyä ja kasvaa työssäsi, mutta arvostamme myös vapaa-aikaasi. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja tarjoamme monipuolisia työsuhde-etuja. Työpaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Oulussa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS konsulteille Veli-Antti Vasela puh. 040 029 4433, veli-antti.vasela(at)mps.fi tai Minna Moilanen puh. 040 849 6215 tai minna.moilanen(at)mps.fi. Täytä hakulomake palkkatoiveineen 10.11.2019 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.