Digimyyjä
Go On Pirkanmaa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1987 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin.  J. Rinta-Joupilla on yhteensä 17 toimipistettä 12 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Yritys työllistää yli 200 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa noin 20 000 ajoneuvoa. Maan merkittävimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvan vaihtoautokaupan merkkiedustuksiin kuuluu Ford, Kia, Mitsubishi, Adria, Kabe, Sun Living, sekä Bürstner. Lisätietoja löydät osoitteesta: www.rintajouppi.fi

 

Etsimme asiakkaallemme J. Rinta-Jouppi Oy:lle DIGIMYYJÄÄ Lielahden toimipisteeseen Tampereelle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen! Digimyyjän tehtäviin kuuluu käytettyjen ajoneuvojen myynti sekä asiakaspalvelu digitaalisissa myyntikanavissa. Erityisesti chat-kanava on merkittävässä asemassa myyntityössä ja asiakaspalvelussa, mutta myös puhelin on digimyyjän tärkeä työkalu. Kyseessä on suorarekrytointi, eli valittu henkilö työllistyy suoraan J. Rinta-Jouppi Oy:n palvelukseen.

 

Edellytämme Sinulta:

-digitaalisten järjestelmien hyvää tuntemusta

-organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta

-selkeää suullista ilmaisua sekä erinomaista kirjoitustaitoa

-reipasta ja myyntihenkistä asennetta

 

Tarjoamme:

-monipuolisen työnkuvan ja vaihtelevat työtehtävät

-osaamisesi mukaisen palkan

-ammattitaitoisen tiimin tuen

-vakituisen työsuhteen

 

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä! Palkkaus muodostuu pohjapalkasta sekä provisiosta.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä! Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen puh. 0400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452394
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere