(Poistunut julkaisusta)

Digimyyjä, kokoaikainen, Eduhouse, Helsinki
Eduhouse Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja oletko vahvimmillasi verkon kautta tehtävässä myyntityössä? Etsitkö myyntityötä, jossa pääset kehittymään B2B-myyjänä sekä toimimaan itsenäisesti? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Digimyyjä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Eduhouselle positiivista ja asiakaspalveluhenkistä Digimyyjää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Tehtävän aloitus on elokuun alkupuolella.

Digimyyjän tehtävässä sinulla on hieno mahdollisuus kehittyä etänä tapahtuvan myynnin tekemisessä. Tulet myymään Eduhousen verkkokoulutuspalveluita yritysasiakkaille. Sekä uusasiakashankinta että lämpimille liideille myyminen sisältyvät tähän tehtävään.Vaikka tehtävässä on hyvät etätyömahdollisuudet on tärkeää että voit tehdä välillä töitä myös toimistolla Helsingissä. Tämän vuoksi työ ei ole 100% etätyötä. 

Eduhouse on vuonna 2002 perustettu koulutusalan organisaatio jonka intohimoja ovat tinkimätön laatu ja rohkeus kokeilla. Accountor-konserniin kuuluva Eduhouse tarjoaa asiakkailleen digitaalisia verkkokoulutuspalveluita. Accountor-konserni on Pohjois-Euroopan laajin talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tuottava yritys, joka toimii seitsemässä maassa. Yhtiö työllistää lähes 3000 henkilöä 140:ssä eri toimipisteessä. Lue lisää täältä: https://www.eduhouse.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Hoidat Eduhousen verkkokoulutusmyyntiprosesseja alusta loppuun
 • Teet uusasiakashankintaa sekä lämpimien liidien jalostamista asiakkaiksi
 • Kehität oman B2B myyntisi prosessia
 • Demoat asiakkaille verkkokoulutuspalveluita

Odotamme sinulta

 • B2C tai B2B myyntikokemusta
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Järjestelmällistä, positiivista ja pitkäjänteistä työotetta
 • Luontaisesti vahvoja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle (mahdollisuuden)

 • Kehittää B2B myynnin osaamistasi etäyhteyden kautta
 • Hyvään perehdytykseen ja mahdollisuuteen tehdä työtä ilman paikkasidonnaisuutta
 • Työllistyä isoon konserniin
 • Kannustavan ja tiiviin työyhteisön sekä lämminhenkisen tiimin tuen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.8 mutta nopeus on valttia. Aloitus tehtävässä on elokuun alkupuolella, viimeistään puolivälissä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212. Tiian loman ajan (12.7-12.8) lisätietoja antaa Christina Fagerström (christina.fagerstrom@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.