DIGIMURROKSEN JOHTAJA
Jukkatalo Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. Tavoitteenamme on ei enempää eikä vähempää kuin koko toimialan logiikkaa muuttava teknologinen murros. Tule siis meille johtamaan digitalisaatiokehitystä, ja samalla koko toimialan muutosta.

Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja haemme

TEKNOLOGIAJOHTAJAA JOHTAMAAN DIGITAALISTA MURROSTA    

Tehtävässä vastaat Jukkatalon digitalisaatiokehityksestä strategiamme mukaisesti. Johdat digitaalisten palvelujen kehittämistä ja tuotantoa niin asiakkaille kuin omalle henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille. Teet asioita, joita ei ole vielä tällä toimialalla tehty. Lisäksi tehtävääsi kuuluu yhtiön it-kokonaisuudesta, ohjelmistoista ja kumppaniyhteistyöstä vastaaminen tiimisi kanssa. Johtoryhmän jäsenenä ja toimitusjohtajan suorana alaisena pääset ottamaan vastuuta koko yhtiön menestyksestä.

Mitä sitten odotamme sinulta? Tehtävä on hyvin keskeinen strategiamme onnistumisen näkökulmasta. Tämä tarkoittaa, että luotamme vahvasti osaamiseesi ja kokemukseesi liiketoiminnan digitalisoinnista jossain liiketoiminnassa. Olet ollut tekemässä järjestelmien integraatioita ja järjestelmä- ja ohjelmistokehitystä. Arvostamme ymmärrystä johtoryhmätyöskentelystä sekä monipuolista johtamiskokemusta niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmien, projektien, muutoksen kuin oman tiimin näkökulmasta. Asiakas- ja henkilöstökokemuksen rakentaminen on meidän intohimomme, toivottavasti myös sinun.

Etätyöskentelemme laajasti myös jatkossa, joten tehtävän sijainti on joustava. Rooli edellyttää kuitenkin läsnäoloa Oulussa tai Pyhännällä muutaman kerran kuukaudessa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana muuttamassa koko toimialaa digitalisaation keinoin edelläkävijän asemassa. Pääset merkittävään rooliin osaksi toimivaa ja energistä tiimiä. Meillä kaikilla on vahva yhteinen tahtotila viedä yhtiö uudelle tasolle. Tämän lisäksi haluamme satsata digitalisaatioon, joten tarvittavat resurssit teknologisen murroksen tekemiseen ovat olemassa.

Tämä tilaisuus on poikkeuksellinen. Odotamme yhteydenottoasi, lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin seniorikonsultti Marika Mertala, p. 040 708 8176. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.6.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot