(Poistunut julkaisusta)

Digimentalisti
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Teemme asiakkaillemme toimivamman arjen ja kiertotaloutta käytännön teoilla. Haemme nyt Helsinkiin

DIGIMENTALISTIA

vastaamaan Kiinteistöpalveluiden digitalisaation edistämisestä ja innovatiivisesta kokeilevasta kehityksestä osana yrityksemme ketterää digitiimiä.

Uskot vahvasti, että olosuhteilla on suora vaikutus työssä viihtymiseen ja sitä kautta työn tuottavuuteen. Sinulla on näkemystä perinteisen palveluliiketoiminnan murroksesta tiedolla johtamisen ja läpinäkyvyyden suuntaan.  Uskot myös siihen, että juuri sinä saat niitä tapahtumaan. Lisäksi sanonta "seinillä on korvat" saa ihan uuden merkityksen sinun käsissäsi.

Haluamme, että asiakkaamme ihastuvat ideointikykyysi sekä tarkkaan bisnesvainuusi. Sukkuloit sujuvasti verkostoissa ja imuroit aktiivisesti ideoita. Pystyt itse luomaan liiketoimintaa ja uusia digitaalisia ratkaisuja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vääntää koodia, vaan saat avuksesi alan parhaat osaajat. Olet todistetusti startup -henkinen, ja laitat kätesi saveen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi. Hoksottimesi pelaavat keskimääräistä nopeammin, mutta osaat myös kuunnella muita. Kykenet myös tarvittaessa toimimaan simultaanitulkkina binäärien ja eurojen välillä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huippukollegat ja vastuullisen työn. Omasta mielestämme olemme poikkeuksellisen ketteriä ja aikaansaavia, ja työyhteisössämme otamme rentouden vakavasti. Vastuullesi annamme kiinteistöpalveluiden digitalisaation ja kokeilevan palvelukehityksen. Tehtäviisi liittyvät niin IoT-kokeilut, Lean startup -filosofia kuin WELL-standardikin. Aikaisempi kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja palveluiden tuotteistamisesta sekä näiden pohjalla oleva ylempi korkeakoulututkinto ei olisi pahitteeksi.

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. Tuoreimman työyhteisökyselymme mukaan yli 87 prosenttia L&T:n väestä pitää työtään merkityksellisenä, ja yli 70 prosenttia L&T:läisistä suosittelisi meitä työnantajana!

Tunnistitko itsesi? Älä yhtään epäröi, vaan ilahduta meitä hakemuksellesi sunnuntaihin 17.2.2019 mennessä osoitteessa www.lt.fi/fi/tyopaikat. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja voit kysellä Kiinteistöpalveluiden Kehitysjohtajalta: Jaakko Sarpo, jaakko.sarpo@lassila-tikanoja.fi, puhelin +358 50 5940 955 perjantaina 8.2.2019 klo 10.00-11.00, maanantaina 11.2.2019 klo 11.00-12.00 ja perjantaina 15.2.2019 klo 10:30-11:30 .
Voit olla hakemamme Digimentalisti, jos vastaat useampaan kohtaan "kyllä":
* Janoat ongelmanratkaisuja paikoissa ja tilanteissa, joita ei vielä ole?
* Osaatko, tai ainakin ajattelet osaavasi asioita, joita tänään ei vielä ymmärretä?
* Haluatko olla alusta asti mukana tekemässä asioita, joita muut eivät vielä tee?
* Saatko aikaan konkreettisia tuloksia, eikä pääsi ole koko ajan pilvissä?
* Haluatko näyttää tietä tulevaisuuteen ja päästä luomaan markkinaa?