(Poistunut julkaisusta)

Digimarkkinointisuunnittelija
Kiinteistömaailma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Kiinteistömaailma on Suomen suurin kiinteistönvälittäjä, jonka markkinointiviestinnässä verkko- ja sosiaalinen media ovat avainroolissa. Haemme markkinointiviestintätiimiimme vahvistukseksi digikanavien ammattilaista. Tehtävä on äitiyslomasijaisuus.

Olet oikea ihminen tehtävään, kun:

  • Olet intohimoisen kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista.
  • Ydinosaamistasi on verkkomarkkinointikampanjoiden suunnittelu, hakukonemainonta, analytiikka ja sosiaalinen media, ja sinulla on vähintään parin vuoden kokemus näissä tehtävissä.
  • Sinulla on vahva kielen taju. Osaat kirjoittaa sisällöltään ja kieliasultaan hyvää tekstiä eri konteksteihin.
  • Olet aikaansaava ihminen, joka tekee mieluummin työtä hyvässä porukassa kuin yksin.

Isoksi eduksi on myös:

  • Taittotaidot: sinulla on sekä näkemystä että taitto-ohjelmien hallintaa, jotta voit tehdä tarvittaessa myös itse myynnin tukimateriaalia ja esim somemainoksia.
  • Englannin ja ruotsin kielen sujuva taito.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä maan tunnetuimman kiinteistönvälitysbrändin markkinointiviestintätiimissä.  Haluamme kehittyä ja kehittää alaa, mikä näkyy kaikessa tekemisessämme. Tämä on kahden kauppa: autat yhdessä maan parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa brändiämme tekemään edistyksellistä kiinteistönvälitysmarkkinointia ja saat samalla mahdollisuuden kehittyä itse ammattilaisena jatkuvassa muutoksessa.

Kiinteistömaailma on franchising-ketju, jonka ketjuohjauksen työtilat ovat Helsingissä Pohjois-Haagassa. Teemme myös säännöllisesti etätyötä.

Työ alkaa 1.11.2018 ja jatkuu alkusyksyyn 2019, mahdollisesti pitempäänkin.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään ma 17.9.2018 osoitteeseen marcomhaku@kiinteistomaailma.fi

Lisätietoja antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Taina Mustamo sähköpostitse
taina.mustamo@kiinteistomaailma.fi tai puhelimitse (puh. 050 4240045) 12.9.2018 klo 9-10 ja 13.9. 2018 klo 14 - 15.