Digimarkkinointipalveluiden myyjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Etsitkö palkitsevaa myynnin osa-aikatyötä esimerkiksi opintojesi oheen? Altus Investorilla sinua odottaa valmiit asiakaslistat ja joustavat työajat. Pääset mukaan osaavaan joukkoon kehittämään itsestäsi b2b myynnin ammattilaista. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tähän positioon etsitään innokasta myyntihenkistä tekijää, joka haluaa kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Työhösi saat pätevän tuen ja kehittyessäsi saat vastuullesi haastavampia asiakkuuksia ja suurempia tilauksia.

Tarjoamme


* Opintojen oheen sopivan oman alan työn
* Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
* Mahdollisuudet kehittyä huippumyyjäksi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Alussa tavallinen työpäiväsi koostuu tapaamisten sopimisesta ja uusien potentiaalisten asiakkaiden etsimisestä. Pääset mukaan asiakastapaamisiin, joista otat itse vastuun osaamisesi karttuessa. Markkinointiosaamisellekin löytyy käyttöä.


* Tapaamisten sopiminen valmiista asiakaslistasta
* Taitojesi kehittyessä asiakastapaamiset ja sopimusten teko
* CRM-järjestelmän ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet kiinnostunut digimarkkinointipalveluista ja niiden myynnistä, ja ennen kaikkea haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Sinulla voi olla jo jonkin verran kokemusta myynnistä, tai kyseessä voi olla ensimmäinen oman alan työpaikkasi. Ymmärrät joka tapauksessa myynnin perusperiaatteet ja olet kiinnostunut markkinoinnista. Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin ja suomen suullista ja kirjallista taitoa. Osaaminen markkinoinnista tai IT-puolelta katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Korkeakouluopiskelija relevantilta alalta (esim. tradenomi)
* Myyntihenkinen
* Rohkea
* Kehittymishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2020
* Työaika: 16h/vko
* Kesto: 6kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Helsinki
* Biljardipöytä toimistolla: löytyy
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Altus Investor puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Altus tarjoaa IT-ratkaisuja ja digimarkkinointipalveluita yrityksille. Voit lukea lisää täältä{target="_blank"}
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317851
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki