(Poistunut julkaisusta)

Digimarkkinointi, -myynti ja -asiakaspalvelu
Useita työnantajia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Hämeen ELY-keskus, TE-toimisto ja TalentGate Oy käynnistävät ”Digimarkkinointi, -myynti ja -asiakaspalvelu” -RekryKoulutuksen. Koulutus on suunnattu Hämeen alueen työnhakijoille ja yrityksille, joilla on henkilötarpeita markkinoinnin, myynnin tai asiakaspalvelun tehtävissään ja haluavat kehittää toimintaansa digitaalisia kanavia ja työkaluja hyödyntäen.

RekryKoulutuksen kokonaiskesto on 100 arkipäivää ja se sisältää käytännön työskentelyä yrityksessä (n. 75 arkipäivää) sekä TalentGaten koulutuskokonaisuuden (n. 25 arkipäivää).

TalentGaten organisoimassa lähikoulutuksessa perehdytään digitaalisiin ratkaisuihin joilla tehostetaan markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua. Kouluttajina toimivat aiheen kokeneet asiantuntijat digialan yrityksistä ja koulutus on käytännönläheistä.

Lähikoulutuksen teemat

TalentGaten toteuttama lähi- ja etämuotoinen koulutuskokonaisuus räätälöidään seuraavista pääaiheista:

  1. Digitalisoitumiskehitys ja vaikutukset yritysten liiketoimintaympäristöön
  2. Yrityksen verkkosivut ja löydettävyys, hakuonemarkkinointi, -optimointi ja analytiikka
  3. Digitaalinen markkinointi & SOME-kanavat yrityskäytössä
  4. Myyntiosaaminen, digityökalut ja -kanavat myynnin tukena, social selling
  5. Asiakaskokemus, palvelumuotoilu, verkossa tapahtuva asiakaskohtaaminen
  6. Erityisteemat (esim. markkinointijuridiikka, tietosuojakysymykset, markkinoinnin automaatio, sisältötuotanto)
  7. Työelämätaidot (mm. urasuunnittelu)

Koulutuspaikkana on TalentGaten koulutustilat Lahdessa (mm. Vesijärvenkatu 15). Koulutukset toteutetaan 1-2 päivän intensiivijaksoina yritystyöskentelyn ohessa.

Kuka voi hakea?

Tähän RekryKoulutukseen voivat hakea esimerkiksi kaupallisen tai muun soveltuvan tutkinnon tai sopivaa työkokemusta omaavat työnhakijat Hämeen alueelta. Voit olla jo pitkään työelämässä toiminut, alanvaihtaja tai vastikään valmistunut. Olet kiinnostunut toimimaan markkinointiin, myyntiin tai asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä ja motivoitunut kehittämään osaamistasi.

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella. Jos koulutukseen osallistumisesta on sovittu työllistymissuunnitelmassasi, voi työttömyyskassa tai Kela maksaa koulutuksen ajalta korotettua työttömyysetuutta. Työttömyysetuudestasi, korotettuun etuuteen liittyvistä tarkemmista edellytyksistä, enimmäisajasta jne. saat tietoa työttömyysetuutesi maksajalta.

Hakeminen & aikataulu

Toimi seuraavasti, mikäli olet kiinnostunut tästä koulutuksesta:

1) Täytä tietosi TalentGaten järjestelmään osoitteessa www.talentgate.fi/digiosaaja. Tee tämä saman tien – valinnat käynnistyvät jo lokakuussa!

2) TalentGate kartoittaa Sinulle sopivaa yrityskumppania – esittelemme hakijoita RekryKoulutukseen osallistuville yrityksille ja järjestämme haastatteluja.

3) Mikäli sopiva yrityspaikka löytyy, saat ohjeet viralliseen hakemiseen & TE-toimisto tarkistaa mahdollisuutesi osallistua ja tekee lopullisen valintapäätöksen.

Koulutuksessa on mahdollista aloittaa 5.11. tai 26.11. sopivan yrityspaikan löydyttyä ja TE-toimiston vahvistettua valinnan.

Yritykset mukana rekrytoimassa uutta henkilöstöä

Tähän RekryKoulutukseen osallistuvat mm. seuraavat yritykset: Kilpi-Koskinen Oy (Lahti), MK Print Lahti Oy (Lahti), Udda Finland Oy (Lahti), Statzon Oy (Lahti), TMT Malinen Oy (Lahti), Toisintekijät Oy (Lahti), Plutoni Oy (Hämeenlinna), RG import Oy (Hämeenlinna), XyliMind Oy (Riihimäki) ja Jospak Oy (Forssa).

Yritysten tarpeet vaihtelevat tapauskohtaisesti, rooleja joihin etsitään kehittymään ja kouluttautumaan sopivaa henkilöä ovat esimerkiksi Digital Marketing Specialist, Sisällöntuottaja, Markkinointikoordinaattori, Myynti- ja markkinointipäällikkö sekä Myyntipäällikkö.

Lisätietoa yrityksille ja työnhakijoille antavat TalentGatessa:

Hanne Salo
+358 (0)50 433 5120

Pasi Kinnunen
+358 (0)40 524 3293