(Poistunut julkaisusta)

Digimarkkinointi-/analytiikka-asiantuntija Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

OP Palvelut K&T:n Tietopääoma & Finanssiäly -organisaation tietosuojahankkeeseen Helsinkiin etsitään määräaikaiseen työsuhteeseen


Digimarkkinointi-/analytiikka-asiantuntijaa


 


Tehtävät


Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu tietosuojahankkeen OCM-projektin asiantuntijatehtävät. Lisäksi tarjoat OCM-ratkaisun hankintaan liittyvää juridista tukea esimerkiksi sääntelyn asettamien vaatimuksien osalta ja pidät aktiivisesti yhteyttä sivustojen ja mobiilisovelluksen kontaktitahoihin.


 


Odotamme


Tulet menestymään työssäsi, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta digimarkkinoinnista ja -analytiikasta sekä järjestelmien käyttöönottoprojekteista. Arvostamme myös tietosuojaymmärrystä sekä kykyä pitää kymmeniä lankoja hyppysissäsi. Toivomme saavamme osaksi tiimiämme vuorovaikutustaitoisen ja myyntihenkisen tekijän.


Aiempi ammatillinen kokemus juridiikasta ja/tai IT-markkinoinnista katsotaan eduksi. Työ sopii opintojaan viimeistelevälle tai vastavalmistuneelle osaajalle.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


 


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työtehtävän ja tilaisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Määräaikainen työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.12.2018 saakka. Työ alkaa Helsingin Vallilassa elokuun 2018 viimeisellä viikolla.


Kiinnostuitko? Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 25.7.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28269&jc=1


 


Tiedot


Haku päättyy: 25.7.2018


Työ alkaa: elokuun 2018 viimeisellä viikolla


Työsuhteen kesto: 31.12.2018 saakka


Työaika: 37,5 / vko, myös osa-aikaisuus on mahdollinen, kuitenkin vähintään 20 h/vko.


Työpaikan sijainti: Helsinki


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28269&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla kautta Suomen.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.