(Poistunut julkaisusta)

Digimarkkinoinnin suunnittelija
Ruka-Kuusamo Matkailu ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Oletko markkinoinnin osaaja, joka haluaa viettää vapaa-aikansa hevonperseessä tai vaikka pierusuolla? Kauniin luonnon ja hauskojen paikannimien lisäksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa yhden Suomen valovoimaisimman matkailukohteen matkailupotentiaalin kehittämiseen. Jos vielä mielelläsi hyppäät rinteestä/ladulta/erämaasta myös markkinointitiimin puikkoihin, tässä voisi olla juuri sinun tehtäväsi!

Haemme tiiminvetotaitoista ja aluemarkkinoinnista kiinnostunutta digimarkkinoinnin suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Rukalle!

Tuleva markkinoinnin suunnittelija tulee toimimaan meidän tiiviissä ja jälleen kasvavassa 12 hengen aluemarkkinointitiimissä, josta vetovastuullasi on kokemuksestasi riippuen 3 - 5 markkinoinnin osaajaa. Suorana esimiehenäsi toimii Ruka-Kuusamo Matkailun toimitusjohtaja Mats Lindfors. Tarjoamme hyvät edut ja mahdollisuuden vaikuttaa alueen näkyvyyteen sekä asua yhdessä Suomen vetovoimaisimmista matkailukohteista! Tehtävässä pääset myös aidosti kehittämään oman osaamisesi lisäksi digimarkkinointia ja esimiesosaamistasi. Saat vahvan tuen meidän suhteellisen tuoreelta ja uudistuneelta tiimiltä, eli nyt on oiva tilaisuus hypätä mukaan jengiin ja ottaa eteenpäin menevän tiimin vetovastuu itsellesi.

Tehtävä on vakituinen ja täysipäiväinen sekä edellyttää asumista alueella.

Vastuitasi ovat:

  • markkinointiprojektien läpivienti ja markkinointitiimin vetovastuu
  • Ruka.fi -sivuston (Drupal) kehittäminen, erityisesti käyttäjäystävällisyys, hakukoneoptimointi sekä konversio huomioiden yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa
  • sosiaalisen median kampanjoiden (mm. FB, Instagram) sekä Google Adwords - ja Display -mainonnan suunnittelu ja toteutus yhdessä muun tiimin kanssa
  • markkinointitoimenpiteiden seuranta ja analysointi (mm. Google Analytics)
  • yhteistyö markkinointitiimin, jäsenyritysten sekä yhteistyökumppanien kanssa

Odotamme sinulta:

  • näkemystä ja halua kehittää Ruka-Kuusamon aluemarkkinointia
  • kokemusta markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista
  • näyttöjä markkinoinnin toimenpiteiden tuloksellisesta toteuttamisesta
  • jämptiä ja diplomaattista asennetta jäsenyritysten kanssa toimimiseen

Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian, mutta aloitusaika on sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@barona.fi, p.050-4131220 tai aluejohtaja Antti Rotko, antti.rotko@barona.fi, p.040-5611204. Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja mahdollisine työnäytteineen viimeistään 02.06.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! Edellytykset työnsaannille: