(Poistunut julkaisusta)

Digimarkkinoinnin suunnittelija
Visit Ylläs / Ylläksen Markkinointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Käytitpä itsestäsi nimeä digimarkkinoija, digiosaaja tai vaikka digimarkkinoinnin guru, tämä voisi olla juuri sinun pestisi aktiivisen elämän parissa Suomen hienoimmassa tunturissa!

Ylläs on Suomen suurin hiihtokeskus, jota kiertävät yhtenäiset latuverkostot ja maastopyöräreitit lukeutuvat maailman laajimpiin. Ylläksen seitsemän tunturia ja kaksi aitoa lappilaista kylää tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia ja ensiluokkaiset palvelut niin matkailijoille kuin paikallisille ympäri vuoden. Ylläs on portti Suomen suosituimpaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, jossa hengitetään tutkitusti maailman puhtainta ilmaa.

Visit Ylläs on vuonna 2012 perustettu Ylläksen alueellinen markkinointiyhtiö. Visit Ylläksen osakkaina ovat alueen avainyritykset ja Kolarin kunta.

Visit Ylläksen toiminnan tavoitteena on:

  • Ylläksen markkina-aseman vahvistaminen
  • Ympärivuotisuus; sesonkien pidentäminen sekä kesän sesongin vahvistaminen
  • Alueen yritysten liikevaihdon sekä kunnan työllisyyden ja verotulojen kasvu
  • Matkailijamäärien kasvattaminen

Tehtävän kuvaus

Tuleva digimarkkinoija työskentelee mm. seuraavien työtehtävien parissa:

  • Ylläs.fi sivuston ylläpito ja uudistaminen sekä sen myynnillisen potentiaalin (e-commerce) kehittäminen yhdessä mainostoimiston ja teknologiatoimittajamme kanssa
  • Digimarkkinoinninkampanjoiden esim. Google, Facebook ja Instagram suunnittelu- ja toteutus yhdessä sisällöntuottajan ja mainostoimiston kanssa
  • Ylläs-tieto, avoimen tietokannan ylläpitotehtävät ja tuki alueen yrittäjien suuntaan
  • Vaihtelevasti muita Visit Ylläksen toimintaan liittyviä tehtäviä

Tehtävä on vakituinen ja täysipäiväinen.

Edellytykset:

Me odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, muutaman vuoden työkokemusta digitaalisen markkinoinnin tehtävistä sekä näyttöjä menestyksekkäiden digikampanjoiden läpiviennistä. Näet digimarkkinoinnin ennen kaikkea myynnin mahdollistajana ja ymmärrät myös kokonaisvaltaisesti eri digitaalisen markkinoinnin keinot, joilla asiakas saavutetaan kustannustehokkaasti. Osallistut aktiivisesti ja annat oman panoksesi digitaalisen markkinoinnin kampanjakokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen hyödyntäen monipuolisesti eri kanavia. Hallitset myös hyvin some- ja hakukonemarkkinoinnin, web-analytiikan sekä tuotat hakukoneystävällistä sisältöä verkkosivuille. Osaat lisäksi kehittää verkkosivuja ja tehdä hakukoneoptimointia yhteistyössä teknologiatoimittajamme kanssa. Eduksi katsomme, jos osaat itse tuottaa hyvää sisältöä sosiaalisen median kanaviin, mutta tätä tehtävää hoitaa pääasiassa oma sisällöntuottajamme.

Hakemamme henkilö on itsenäinen tekijä, joka ei säikähdä laajaa ja digitaalisen markkinoinnin lisäksi osittain vaihtelevaa työnkuvaa. Välissä saatat auttaa jäsenyrityksiämme heidän ongelmissaan, mikä vaatii asiakaspalveluosaamista sekä ajoittain myös paksunahkaisuutta. Pidämme myös tärkeänä, että haluat kehittää vastuualuettasi omatoimisesti sekä kartoittaa aktiivisesti markkinoinnin uusia mahdollisuuksia. Puhut ja kirjoitat vähintään hyvää suomea ja englantia, muun kielitaidon katsomme eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia ajoittain erittäinkin kiireisessä työympäristössä. Työssä menestyminen vaatii myös sosiaalista, energistä, oma-aloitteista, tavoitteellista, asiakaslähtöistä ja ennen kaikkea joustavaa asennetta työntekoon.

Tarjoamme:

Tarjoamme matkailualan näköalapaikan Suomen hienoimmassa matkailukeskuksessa Tunturi-Lapin sydämessä. Hakemamme henkilö ei ole vain apukäsi, tarjoamme sinulle aidosti vastuuta sekä kasvun paikan meidän pienessä, mutta osaavassa tiimissä digimarkkinoinnin parissa, jossa toimitusjohtajakin on sekatyömies. Kannustavan ilmapiirin lisäksi saat vastuun lisäksi runsaasti vapautta ammatilliseen toteuttamiseen. Itsellesi saat työn, jonka käden jäljen näkee, sillä olet ennen kaikkea mukana rakentamassa pohjoista hyvinvointia yhdessä alueen yritysten, asiakkaiden ja asukkaiden kanssa. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden jatkokouluttautua digitaalisen markkinoinnin huippuosaajaksi.

Ajoittain kiireisen työtahdin vastapainoksi tarjoamme työ- ja elinympäristöön luonnon ja elämysten keskelle, missä hengitetään maailman puhtainta ilmaa. Ylläs tarjoaa alueena myös erinomaiset harrastusmahdollisuudet sekä upeat puitteet nauttia ulkoilusta. Me työnantajana haluamme kannustaa ja tukea sinua myös vapaa-ajalla. Jos tunnet, että omaat Ylläksen arvot ja olet digimarkkinoinnin ammattilainen, tämä tehtävä voi hyvin olla juuri sinulle tehty.

Muuta

Sinun lisäksi tässä pienessä ja ketterässä, mutta aikaansaavassa markkinointiyksikössä toimii sisällöntuottaja sekä esimiehesi Visit Ylläksen toimitusjohtaja Janne-Juhani Haarma. Yhtiön toimitilat sijaitsevat tunturin ytimessä Luontokeskus Kellokkaassa. Tehtävä edellyttää asumista alueella.

Toivomme, että voit aloittaa työt jo maaliskuun aikana, mutta aloitus on sovittavissa tarvittaessa myös myöhemmin.

Käytitpä itsestäsi nimeä digimarkkinoija, digiosaaja tai vaikka digimarkkinoinnin asiantuntija, tämä voisi olla juuri sinun pestisi aktiivisen elämän parissa Suomen hienoimmassa tunturissa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@barona.fi, p.050-4131220 tai aluejohtaja Antti Rotko, antti.rotko@barona.fi, p.040-5611204. Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja mahdollisine työnäytteineen viimeistään 10.02.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: Digi- ja somemarkkinointi, Hakukonemarkkinointi
Eduksi luettavat asiat: E-commerce, Sisällöntuotanto, Asiakaspalveluosaaminen, Valokuvaus