(Poistunut julkaisusta)

Digimarkkinoinnin suunnittelija / Suomen Punaisen Ristin Kontti-ketju, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloketju on kasvava ja menestyvä kierrätyskaupan toimija. Kontti-ketjulla on merkittävä rooli Suomen Punaisen Ristin auttamistyön varainhankintakanavana. Kontti-ketju tarjoaa ihmisille mahdollisuuden olla mukana Punaisen Ristin auttamisen ketjussa ostamalla ja lahjoittamalla kierrätystuotteita.

Kontti-ketju toimii valtakunnallisesti 12 paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia tavaroille, henkilöstölle ja eri yhteistyökumppaneille.

Haemme Kontti-ketjun ketjuhallintoon Vantaalle kokoaikaista

Digimarkkinoinnin suunnittelijaa

Digimarkkinoinnin suunnittelijan tehtävä on ketjuohjauksen tiimissä, joka toimii matriisissa ketjun operatiivisen johtamisen kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa työkokemusta digitaalisesta markkinoinnista, sähköisen markkinoinnin toteuttamiseen liittyvien sovellusten (mm. kuvankäsittelyohjelmat) hallintaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Työtehtävien osalta tärkeimmät vastuualueet liittyvät ketjun

  • ketjumarkkinoinnin toteuttamiseen valituissa sähköisissä medioissa
  • digimarkkinoinnin suunnitteluun, toteuttamiseen ja analytiikkaan
  • Kontti-myymälöiden ohjaamiseen digimarkkinoinnin toteuttamisessa

Kontti-ketjun toimintaympäristössä yhdistyy kaupallinen toimintatapa ja sosiaalinen näkökulma. Toivomme valittavalta henkilöiltä kokemusta ketjumarkkinoinnista erityisesti sähköisen markkinoinnin ja viestinnän parissa. Työkokemus ja kiinnostus kierrätystoimialaan tai verkkokauppaan katsotaan eduksi. Digimarkkinoinnin suunnittelijan tehtävässä korostuu valmiudet vuorovaikutteiseen viestintään suoraan asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän osana maailman suurinta avustusjärjestöä, ketjuorganisaation tuen sekä mahdollisuuden olla mukana edistämässä tuotteiden elinkaarten pidentämistä. Tehtävään valittavan henkilön on voitava hyväksyä Punaisen Ristin toimintaa ohjaavat arvot ja toimittava Punaisen Ristin toimintaa ohjaavien periaatteiden mukaisesti.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ketjuohjauksen päällikkö Tiina Sippula puh. 040 585 5186, 13.9. kello 12.00-15.30 tai tiina.sippula(at)punainenristi.fi. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki puh. 020 746 9413 ja Satu Lannetta puh. 020 746 9484. Lisätietoa Kontti-ketjusta: https://kontti.punainenristi.fi

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 23.9.2018 mennessä.