(Poistunut julkaisusta)

Digimarkkinoinnin osaajia Kuopioon
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haluatko kasvaa kysytyksi digitaalisen markkinoinnin, analytiikan ja Googlen digityökalujen ammattilaiseksi? Hae nyt ja työllisty!

DigiTalent Akatemiassa saat työkokemusta ja huippukoulutusta. Työskentelet sopivassa yhteistyöyrityksessä koulutussopimuksella ja kehityt käytännön työtehtävissä. Samalla saat alan parhailta asiantuntijoilta n. 20 päivää koulutusta, jolla kasvatat osaamistasi. Koulutukset järjestetään pääkaupunkiseudulla ja yritys maksaa matkakustannukset. Osaan koulutuksista voi osallistua myös etänä, jolloin koulutuspäiville ei tarvitse matkustaa.

Koulutusohjelma kestää 6 kuukautta ja se alkaa kesällä 2018.

Oletko sinä seuraava digimarkkinoinnin stara?

DigiTalent Akatemia soveltuu sekä työuransa alussa oleville että kokeneemmille ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan. Sinun ei vielä tarvitse olla valmis digiosaaja, vaan toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen. Rekrytoiville yrityksille tärkeintä on motivaatiosi kehittää ammatillista osaamistasi ja kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi digimarkkinoinnin parissa.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita:

  • Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin trendit
  • Hakukonemarkkinointi (SEM, Google AdWords)
  • Google AdWords -sertifiointitestit
  • Hakukoneoptimointi (SEO)
  • Markkinoinnin analytiikka (web-analytiikka, Google Analytics)
  • Konversio-optimointi
  • Sähköpostimarkkinointi (MailChimp & A/B-testaus)
  • Sosiaalinen media
  • Digitaalisen muutoksen johtaminen

Lue lisää DigiTalent Akatemiasta.

HAE HETI, HAASTATTELUT KÄYNNISTYVÄT JO HAKUAIKANA

Hakuaika päättyy 30.6.2018.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

• Jätä Työhallinnon hakemus osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi  (koulutusnumero 676980)

• Täytä sähköinen hakemuksesi Saranen Consultingin järjestelmään.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

DigiTalent Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. DigiTalent Akatemia toteutetaan tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin ja työhallinnon kanssa.