(Poistunut julkaisusta)

Digimarkkinoinnin osaaja Oriflamelle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020
Etsimme asiakkaallemme Oriflamelle uransa alkuvaiheessa olevaa digimarkkinoinnin osaajaa vahvistamaan markkinointitiimiä äitiyslomasijaisuuden ajaksi. Mikäli sinulla on tehtävän kannalta relevantti koulutustausta markkinoinnista ja jonkun verran aiempaa työkokemusta alalta esimerkiksi kesätöiden kautta, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Luethan lisää alta ja lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa vauhdikkaasti.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet osaksi neljän hengen markkinointitiimiä ja pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten tehtävien parissa. Työsuhde on aluksi osa-aikainen (noin 20h/vko) ja muuttuu kokoaikaiseksi joko loppu- tai alkuvuodesta.

Tarjoamme


* upean mahdollisuuden esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle aloittaa uransa monipuolisissa tehtävissä tunnetun brändin parissa
* mielenkiintoisen ja nopeatempoisen toimintaympäristön
* mahdollisuuden päästä kehittymään digimarkkinoinnin ammattilaisena

TYÖNKUVA
Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat:


* Sähköpostimarkkinoinnin tehtävät
* Somemarkkinoinnin tehtävät
* Tekstien ja kuvien tekeminen sekä sisällön muokkaaminen eri kanaviin


Työnkuva on hyvin monipuolinen ja saattaa myös muotoutua oman taustasi mukaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva markkinoinnin korkeakoulututkinto (esimerkiksi tradenomi/KTM). Toivomme hakijalta jonkin verran aiempaa markkinoinnin työkokemusta. Hallitset Ms Office -ohjelmien lisäksi myös Adoben InDesignin ja Photoshopin. Olet kiinnostunut sosiaalisesta mediasta ja aktiivinen somen käyttäjä. Eduksi katsotaan, jos hallitset videoiden editoinnin ja/tai Google Analyticsin, mutta nämä eivät ole ehdottomia edellytyksiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aktiivinen työskentelyote sekä valmiudet työskennellä sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa. Olet toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen työntekijä ja kykenet oppimaan nopeasti uusia asioita. Olet sujuvasanainen kommunikoija niin suomen kuin englanninkin kielellä ja sinulla on myös erinomaiset kirjalliset viestintätaidot.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti henkilökohtaisiin haastatteluihin!

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian
* Kesto: Äitiyslomasijaisuus
* Sijainti: Helsinki


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Oriflame Cosmetics on yksi suoramyyntialan johtavista kosmetiikkayrityksistä. Se on perustettu Ruotsissa 1967. Tänä päivänä toimimme yli 60 maassa ja yli puolessa niistä olemme markkinajohtajia. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita kosmetiikka- ja hyvinvointituotteita sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa henkilökohtaisen Oriflame-uran.