(Poistunut julkaisusta)

Digimarkkinoinnin asiantuntija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Oletko digimarkkinoinnin luova ja rohkea ideoija? Loistavaa, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme DIGIMARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA Saloon.

Työssäsi digimarkkinoinnin asiantuntijana toimit erilaisten digitaalisten mediakampanjoiden asiantuntijana suunnittelusta toteutukseen. Tulet analysoimaan markkinointitoimenpiteiden tuloksia ja vastuullasi on digitaalisen markkinoinnin sisällöntuottaminen.

Odotamme sinulta:

- Taustaa digimarkkinoinnin parista
- Someosaamista, ja lisäksi toinen kotimainen kielesi on some
- Intohimoa tehdä somessa tulosta
- Kokemusta projekteista
- Analytiikan ymmärtämistä
- Saat kipinän yhteistyöstä
- Verkkosivuosaamista (eduksi)
- Taitto-ohjelmien ja kuvankäsittelyohjelmien perusteiden hallintaa (eduksi)

Jos sinulla on alaan sopiva markkinoinnin koulutus (tradenomi tai medianomi) ja olet luova ideoija ja heittäytyjä, hae paikkaa oheisen linkin kautta viimeistään 10.11.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja sopimus on määräaikainen (6kk), jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyritykseen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Personalhusetin henkilöstökonsultti Katariina Kiviluoto, puh. 050 568 1523 tai katariina.kiviluoto@personalhuset.fi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi