(Poistunut julkaisusta)

Digimarkkinoinnin asiantuntija
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme nyt analytiikasta innostunutta digimarkkinoinnin asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Digimarkkinoinnin asiantuntijana vastuullasi on yrityksemme markkinoinnin automaation ja digitaalisen asiakaskokemuksen projektien kehittäminen ja menestyksekäs läpivienti. Olet osa lokaalia markkinointiviestinnän tiimiä ja teet yhteistyötä Pohjois-Euroopan markkinointiorganisaation kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita:

  • Toimit markkinoinnin automaation työkalujen (Marketo) ja alustan pääkäyttäjänä ja tuet tiimiä niiden käytössä ja analytiikassa.
  • Tuet digitaalisen markkinoinnin muutosprosessien läpivientiä organisaatiossa.
  • Hallitset sosiaalisen median eri kanavat ja osaat kehittää niitä analytiikan avulla liiketoimintoja tukien.
  • Ymmärrät digitaalisen asiakaskokemuksen merkityksen ja haasteet sekä aktiivisesti kehität asiakaskokemusta yrityksemme alustoilla (MySE, MySchneider app etc.)

Sinusta:

  • Sinua kiinnostaa data-analytiikka ja markkinoinnin aktiviteettien tehokkuuden seuranta ja määrittäminen analytiikan perusteella.
  • Näet itsesi enemmän koodarina kuin perinteisenä markkinointiviestinnän asiantuntijana.
  • Olet yhteistyökykyinen, mutta sitkeästi haastat ja kyseenalaistat olemassa olevia prosesseja liiketoimintojen tarpeiden mukaan.
  • Otat haltuusi oman työkenttäsi ja itseohjautuvasti viet projekteja eteenpäin uskaltaen etsiä tukea läpi organisaation.

Tartut tuumasta toimeen ja erinomaisten vuorovaikutustaitojesi avulla saat myös muut vakuuttumaan ideoistasi. Toivoisimme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta markkinointiautomaation tehtävistä ja sitäkin enemmän intoa oppia lisää ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän energisessä ja huumorintajuisessa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistasi asiantuntijaverkostossa sekä erilaisten koulutuksien avulla.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi 26.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Ikola, Head of Marketing puhelimitse 040 638 6639 arkisin klo 16-18.