(Poistunut julkaisusta)

Digimanager
Y-Säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haemme nyt joukkoomme liiketoimintalähtöistä

Digimanageria

Luotsaamaan eteenpäin liiketoimintamme kannalta keskeisiä kehitysprojekteja.

Tätä meillä on tarjolla

Kiinteistöliiketoiminta digitalisoituu vauhdilla ja meillä se näkyy useina projekteina, esimerkkinä asiakaskanavien kehittäminen itsepalvelullisempaan suuntaan. Vaikutamme myös toimialan yhteisissä foorumeissa ja meillä saatkin kädenjälkesi koko alaa muokkaaviin järjestelmäratkaisuihin. Digimanagerina olet liiketoiminnan kumppani, pureudut sen kehitystarpeisiin ja osaat tarkastella sen prosesseja digitaalisten silmälasiesi läpi. Teet tiivistä yhteistyötä ja toimit rajapintana ohjelmistokumppaneidemme suuntaan, muun muassa koordinoit käytännön työtä ja osallistut järjestelmäpalveluiden hankintoihin.

Et hyppää vanhoihin saappaisiin vaan pääset rakentamaan tehtävästä omannäköisesi. Luotamme osaamiseesi ja näkemyksiisi eivätkä ratkaisusi jää meillä byrokratiaan junnaamaan. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa uutta digitaalista sisältöä kiinteistöalalla ja työskennellä yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Henkilöstöstä pidetään meillä hyvää huolta muun muassa erinomaisin henkilöstöeduin ja joustavin etätyömahdollisuuksin. Työsuhde on vakituinen.

Tätä me odotamme sinulta

Digimanagerin tehtävä sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo laaja-alaista kokemusta liiketoiminnan kehitysprojekteista ja niihin liittyvistä IT-järjestelmäpalveluiden hankinnasta ja käyttöönotosta projektipäällikön roolissa. Verkostoituminen on sinulle helppoa ja osaat innostaa organisaatiota mukaan kehittämiseen. Tämän lisäksi toivomme sinulta:

  • Kiinteistöliiketoiminnan tuntemusta ja halua kasvaa sen prosessien kehittäjänä
  • Vahvaa projektinveto-osaamista ja kokemusta ketterästä kehittämisestä
  • Kykyä toimia luontevasti niin liiketoiminnan kuin teknisen rajapinnan kumppanina
  • Hyvää yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoa sekä kykyä vaikuttaa verkostoissa
  • Itseohjautuvaa ja langat käsissä pitävää toimintatapaa
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Sujuvaa kommunikaatiota suomeksi ja englanniksi

Lisäksi arvostamme koulutuksen tai kokemuksen tuomaa osaamista palvelumuotoilusta.

Tule mukaan rakentamaan uuden ajan kiinteistöliiketoimintaa!

Annamme mielellämme lisätietoja

Y-Säätiön konsernilakimies Timo Mutalahti (puh. 050 3444 745) vastaa puheluihisi 17.10. klo 12-16, 18.10. klo 8-12 ja viikolla 43 arkisin klo 8-9. Psyconin konsultti Mira Karilahden (puh. 020 7101 238) tavoitat varmimmin 28.10. klo 11-12.

Haethan tehtävää viimeistään 3.11. osoitteessa www.psycon.com/tyopaikat