Digilääkäri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme nyt vakituisia yleislääkäreitä työskentelemään digitaalisissa etävastaanotto palveluissamme 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan alkaen. Työsuhde voi olla kokoaikainen tai  osa-aikainen, erikseen sovittavan tuntimäärän mukaan. Työpiste voidaan sijoittaa joustavasti mille tahansa YTHS:n palvelupisteelle, jotka ovat vielä lueteltu tämän rekrytointi-ilmoituksen lopussa.

Laki korkeakouluopiskelijoiden terveydenhuollosta astuu voimaan 1.1.2021 ja se tuo mukanaan suuria muutoksia, kun myös ammattikorkeakouluopiskelijat liittyvät YTHS:n palveluiden piiriin. Vuoden vaihteessa YTHS:llä ei pelkästään laajenneta nykyistä toimintaa, vaan myös palveluiden toteuttamistapaa kehitetään. Tavoitteemme on palvella opiskelijoita entistä sujuvammin huomioiden laajentuneen asiakaskunnan erityispiirteet. Lähtökohtana palvelumallissamme on, että kaikilla korkeakouluopiskelijoilla on käytössään sama palveluvalikoima opiskelupaikkakunnastaan riippumatta.

Palvelumallin kivijalkana ovat vastuutiimimalli ja keskitetysti tuotettavat sähköiset asiointi- ja etäpalvelut. Digilääkärit hoitavat akuutteja vaivoja etävastaanotolla ja tarjoavat konsultaatiota HTA -työtä tekeville terveyden- ja sairaanhoitajille. Digilääkärin vastuulla YTHS:llä on myös huolehtia ehkäisyasioista ja sukupuolitautien hoidon koordinoinnista, vastausten tulkinnasta, hoito-ohjeiden antamisesta ja reseptien kirjoittamisesta. Oman kiinnostuksen mukaan digilääkäri voi osallistua myös matkailuterveyden ja seksuaaliterveyden edistämistyöhön. 

Työskentelemme vain arkipäivisin, joten päivystysvuorot ja viikonlopputyöt eivät kuulu arkeemme YTHS:llä. Työajan suhteen olemme joustavia ja keskustelemme mielellämme erilaisista työaikatoiveista. Meille on tärkeintä saada mukaan kehitys- ja kehittämishaluisia yleislääkäreitä, jotka kokevat saavansa iloa opiskelijoiden parissa työskentelystä ja arvostavat hoitoon hyvin sitoutuvia asiakkaita.

Jätä yhteystietosi 6.12.2020 mennessä niin keskustellaan lisää siitä, miten sinun toiveesi ja meidän tarpeemme kohtaavat. Lisätietoja antaa johtajaylilääkäri Päivi Metsäniemi puh. 045 633 8858 ja rekrytointikoordinaattori Viivi Nykänen, puh 041 730 5624 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi.

HUOM, ilmoitus ja lomake eivät avaudu Internet Explorer -selaimella.

Palvelupisteemme alueittain:

YTHS eteläinen:

Pääkaupunkiseutu (Töölö, Malmi ja Otaniemi), Lappeenranta, Lahti, Kotka ja Kouvola

YTHS itäinen:

Jyväskylä, Kuopio, Joensuu ja Mikkeli

YTHS pohjoinen:

Kokkola, Oulu, Kajaani, Rovaniemi ja Kemi

YTHS keskinen:

Tampere, Seinäjoki ja Hämeenlinna

YTHS läntinen:

Turku, Vaasa, Pori ja Rauma

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401942
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa