(Poistunut julkaisusta)

Digilääkäri
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Pohjola Terveys on uusi ja erilainen terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jossa jokainen saa olla mukana kehittämässä uutta asiakkaan hyväksi. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Asiakas on toimintamme keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä.

Toimintamme kasvaa ja palvelumme monipuolistuu jatkuvasti. Olemme kotimainen yritys ja kuulumme ryhmään, jonka omistavat asiakkaat.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Digilääkäriä

Vastaamaan Pohjola Terveyden etälääkäripalveluiden kehittämisestä ja tuottamisesta

Sinulle digilääkärinä on tärkeää olla uudistamassa terveydenhuoltoa digipalveluiden avulla terveyshyöty edellä. Näet digitalisaation pitkän tähtäimen mahdollisuudet, kun terveydenhuolto seuraa muita aloja digimurroksen läpi. Ymmärrät teknologian olevan vain väline potilaiden paremmassa hoidossa. Pidät etävastaanoton pitämisestä ja osaat viestiä sen saaden kollegasi mukaan uusien toimintamallien kehittämiseen ja käyttöön. Tarjoamme aitiopaikan osallistua terveydenhuollon digimurrokseen osana Pohjola Terveyden ketterää kehitystiimiä ja koko OP ryhmän digikehitysorganisaatiota.

Meillä Pohjola Terveydessä asiakas on tärkein. Tavoitteenamme ei ole voiton maksimointi, vaan asiakkaiden hyvinvoinnin edistäminen. Tehokkaan hoitopolkumme ansiosta voit keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjota asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Olemme vahvasti kasvava toimija, jossa pääset näköalapaikalta olemaan osa menestystarinaa.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, niin voit olla yhteydessä kehitysjohtaja Tuomas Teuriin 8.6. Klo 12-15 ja 14.6. klo 9-11 puh 040 754 9507 tai tuomas.teuri@pohjola.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 17.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan yritysyhteydet, teetetään huumausainetesti ja terveyskysely sekä Valviran tarkastus.