(Poistunut julkaisusta)

Digikonttorin vetäjä ja rakentaja
POP Pankkiliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme digitaalisesta kauppapaikasta vastaavaa henkilöä. Vastaat pankkiryhmän digitaalisten rahoituspalveluiden rakentamisesta ja liiketoiminnasta. Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus henkilöasiakkaiden luottotuotteiden parissa työskentelystä ja tunnet digitaalisen jakelukanavan lainalaisuudet. Kykenet kehittämään digitaalista palveluprosessia datalähtöisesti etkä kaihda rajapintakeskusteluja IT:n kanssa.

Toimit läheisessä yhteistyössä markkinoinnin, IT:n sekä tuotekehityksemme kanssa kehittäen sekä ostoprosessia että digitaalisen markkinoinnin tehokkuutta.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta digitaalisen luotonannon prosesseista (asiakasprosessit sekä sisäiset prosessit)
  • Näyttöjä onnistuneesta verkkokauppaprojektien läpiviennistä ja verkkokaupan tuloksellisesta kehittämisestä
  • Suvereenia palveluputki-, käyttöliittymä-, analytiikka- ja SEO/SEM -osaamista

Tarjoamme:

  • Avaintehtävän POP Pankki -ryhmän strategiseen hankkeeseen ja ylimmän johdon ilmatuen
  • Näköalapaikan digitaaliseen murrokseen pohjoismaiden parhaan asiakastyytyväisyyden pankkiryhmässä
  • Välittömän ja rennon työympäristön sekä mukavan työilmapiirin
  • Mahdollisuuden päästä mukaan luomaan asiakaskeskeisiä palvelukokonaisuuksia ja konsepteja, jotka uudistavat finanssialan palveluita

Tarjoamme sinulle myös aktiivisen ja kannustavan työyhteisön, laadukkaat työvälineet sekä joustavat työaikajärjestelyt. Modernit toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut mukaan lukien henkilökuntaehtoiset pankki- ja vakuutuspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielelläänn liiketoimintajohtaja Jaakko Pulli (050 420 0925 tai jaakko.pulli@poppankki.fi).

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen pian tai viimeistään 28.2.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta.