(Poistunut julkaisusta)

DIGIKEHITYSPÄÄLLIKKÖ
Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme tietohallintoon Ilmalaan Helsinkiin
DIGIKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Työlläsi on laajat vaikutukset meidän kaikkien HSY:läisten päivittäiseen työhön ja prosesseihin. Tehtäviisi kuuluvat: 
•    HSY:n digikehityshankkeiden johtaminen ja koordinointi 
•    perustettavan digitalisaatiotoimiston budjettivastuullisena esimiehenä toimiminen
•    digitalisaatio-ohjelman laatimisesta ja läpiviennistä vastaaminen
•    uusien teknologioiden soveltuvuuden arvioiminen  
•    kehitystarpeiden säännöllinen läpikäynti ja niiden työstäminen projektiehdotuksiksi
•    projektisalkun hallinnointi sekä kehitysprojektien resursoinnista, aikatauluttamisesta ja budjetoinnista vastaaminen.

Tehtävä edellyttää kokonaisuuksien hahmotuskykyä, aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja. Pidämme tärkeänä myös innostusta ja sitoutumista julkishallinnon toimintaympäristössä työskentelyyn. 

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta esimiestyöstä ja näyttöjä ICT-projektien menestyksekkäästä läpiviennistä. Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, laaja ICT-teknologioiden sekä vaatimusmäärittely- ja palvelumuotoiluprosessin tuntemus ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Kokemus projektisalkun hallinnasta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa. Meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Sirpa Joukainen, puh. 050 430 9510. Sirpa on parhaiten tavoitettavissa ma 16.3. klo 12.00-13.30, pe 20.3. klo 9.00-11.00 ja ti 24.3. klo 14.00-16.00.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään viimeistään su 29.3.2020.