(Poistunut julkaisusta)

Digian Integraatioakatemia
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Digian Integraatioakatemia - hae parhaiden oppiin

Jos tieto ei kulje, pysähtyy kaikki. Integraatioilla varmistetaan, että tieto liikkuu saumattomasti ja digitaalinen arki rullaa. Integraatiot ja rajapinnat mahdollistavat paremman päätöksenteon sekä uudenlaiset verkostot ja yhteistyön. Digialla on yli 20 vuoden kokemus järjestelmäintegraatioiden menestyksekkäästä toteuttamisesta Suomen suurimmille yrityksille lukuisilta eri toimialoilta. Integraatiotekemisemme kasvu jatkuu ja koulutamme säännöllisesti uusia osaajia omissa akatemioissamme sekä oppilaitosluennoilla.

Mikä Integraatioakatemia?

Digian Integraatioakatemia on maksuton integraatioihin ja rajapintoihin tutustuttava koulutusohjelma. Koulutus järjestetään 11. ja 12.9. sekä 18. ja 19.9. klo 17-20 Helsingissä. Akatemia perehdyttää aiheesta kiinnostuneet moderneihin integraatiotyökaluihin ajankohtaisen käytännön verkkokauppa-casen kautta. Työkaluina tarkastellaan erityisesti Azure Logic Appsia, Dell Boomia, IBM DataPoweria ja IBM API Connectia. Akatemiassa rakennat pienryhmissä eri teknologioilla tietovirtoja ja ominaisuuksia verkkokauppaan ja opit, miksi integraatioiden parissa työskentely on asiantuntijoille niin innostavaa. Kouluttajina toimivat Digian omat integraatioasiantuntijat.

Koulutuksen jälkeen tunnet hyvin integraatioiden perusideat, uusimpia teknologioita ja tiedät myös, voisivatko integraatiot olla sinulle sopiva urapolku. Saatat myös jatkaa integraatioihin syventymistä Digialla vakituisessa työssä tai harjoittelussa. Jos opiskelet, kannattaa kysyä oppilaitoksestasi akatemian hyväksilukemisesta osaksi opintojasi.

Lue lisää järjestelmäintegraatioista, akatemian ohjelmasta ja kouluttajista täältä.

Voit tutustua blogiemme kautta vaikkapa kouluttajamme Andrean integraatio-ABC:hen, kehittäjämme Danielin kokemuksiin akatemiasta 2017, kehittäjämme Tildan uratarinasta Dell Boomin pariin tai arkkitehtimme Teron vinkkeihin eri integraatioratkaisuiden valinnasta.

Haluat ennen kaikkea oppia integraatioista tai päivittää tietojasi uusista moderneista teknologioista, aiempaa kokemusta et tarvitse. Toivomme, että

  • sinulla on suoritettuna tai loppusuoralla IT-alan AMK-/yliopisto-opinnot ja pohdit kiinnostavia suuntautumisvaihtoehtoja
  • TAI sinulla kenties on jo IT-alan työkokemusta ja etsit uusia tuulia urallesi

Ohjelmointikokemus ja muu alan työkokemus on eduksi.

Lisätietoa akatemiasta antaa Liisa Onninen, puh. 046 922 0056 tai etunimi.sukunimi (at) digia.com. Liisa vastaa mielellään kysymyksiisi 13.8. alkaen.

Hakuaika päättyy 2.9.2018. Liitä hakemukseesi CV tai Linkedin-profiilisi. Valitsemme akatemian osallistujat hakemusten perusteella. Kerro meille itsestäsi, toiveistasi ja kiinnostuksen kohteistasi!