(Poistunut julkaisusta)

Digiajan myyntiin ja markkinointiin!
TalentGate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2018

Haetko uusiin tehtäviin Hämeen talousalueella?

TalentGaten ja Hämeen ELY-keskuksen tarjoama "Digiajan myynti ja markkinointi F.E.C" on mahdollisuutesi suunnata uusiin tehtäviin ja samalla kehittää ja päivittää osaamistasi erityisesti myynnin ja markkinoinnin ja tähän liittyvien digitaalisten kanavien ja työkalujen hyödyntämisen aiheista

Hämeessä sijaitsevat yritykset eri toimialoilta hakevat tämän F.E.C-koulutuksen (Further Educated with Companies) kautta kukin tarpeisiinsa sopivaa henkilöä työnhakijoiden joukosta kehittymään ja kouluttautumaan tehtäviinsä. Työvoimakoulutuksena toteutettava, noin 6 kuukauden kestoinen F.E.C-koulutus sisältää sekä käytännön työskentelyä sopivassa yrityksessä että kouluttautumista TalentGaten lähikoulutusjaksoilla. 

TalentGaten F.E.C-koulutus sopii erityisesti tilanteisiin, joissa haluat vaihtaa alaa tai tehtävätasoa tai koet että nykyinen osaamisesi ei riitä suoran työnhaun onnistuneeksi toteutumiseksi.  

Kenelle?

Sinulla on kaupallinen, teknillinen tai muu soveltuva koulutus. Voit olla jo pitkään työelämässä toiminut uusia työmahdollisuuksia hakeva tai myös vastikään valmistunut, tutkintoasi vastaavaa työpaikkaa hakeva. Olet rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistoon ja olet motivoitunut kehittämään osaamistasi vastaamaan tämän hetken vaatimuksia. 

Tässä F.E.C-koulutuksessa voit aloittaa alkuvuodesta 2018 heti, kun sinulle sopiva yrityskumppani on löytynyt ja TE-toimisto on vahvistanut aloittamisen. 

Mikäli kiinnostui, toimi seuraavasti:

1. Täytä tietosi TalentGaten järjestelmään osoitteessa www.talentgate.fi/digiajanmyyntijamarkkinointi

2. TalentGate kartoittaa Sinulle sopivaa yrityskumppania

3. Mikäli sopiva yrityskumppani olisi mahdollinen, saat ohjeet jatkomenettelyä varten (virallinen hakemus). TE-toimisto vahvistaa aina lopullisen osallistumisesi.

Osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella ja tähän liittyen lisätietoa saat sekä TE-toimistosta että etuuden maksajalta. 

 

Kysy lisätietoa TalentGatesta:

Hanne Salo, 050 433 5120 tai Pasi Kinnunen, 040 5243293.

Yleinen asiakaspalvelunumeromme on  010 231 6922.

Lisätietoja voit kysyä myös chat-palvelustamme osoitteessa www.talentgate.fi