(Poistunut julkaisusta)

DIGIA CAREER COMPASS - urastartti opiskelijoille ja alanvaihtajille!
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Haluatko päästä mukaan rakentamaan toimivampaa maailmaa teknologian avulla? Hae mukaan Digian rekrytointiaamiaistilaisuuteen, jossa avaamme lisää harjoittelu- ja työmahdollisuuksista reilu 1000 hengen kovassa asiantuntijayhteisössä. Tilaisuudet tähtäävät rekrytointiin ja ne järjestetään Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja paljon uutta oppia kokeneiden tiiminjäsenten opastamana. Digialla pääset osallistumaan oikeisiin asiakasprojekteihin ja opit tuntemaan ketterän ohjelmistokehityksen menetelmät. Meillä perusprosessit toimivat, joten pääset keskittymään core-tekemiseen ja muokkaamaan maailmaa merkityksellisissä hankkeissa. Työsuhteet voivat vaihdella osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin oman tilanteesi mukaan. Tekemisen teemoina voivat olla vaikkapa järjestelmäintegraatiot, API-ratkaisut, data-analytiikka, verkkopalvelut tai verkkokauppa oman kiinnostuksesi mukaan.

Toivoisimme, että sinulla on jo takana opintoja tai muuta kosketusta IT-alaan. Tärkeintä kuitenkin on uteliaisuus: heittäydyt luontevasti osaksi tiimiä ja teet parhaasi – omaksut uutta, opit ja kokeilet. Tiimissä teette ratkaisuja yhdessä ja opitte jatkuvasti toisiltanne.

Joonas nappasi viime vuoden Career Compass -tilaisuudesta kehittäjäpaikan integraatiotiimistä ja hän luonnehtii Digia-taivaltaan näin:

”Se on siistii et munki kaltane jamppa, joka tulee suoraa koulun penkilt, saa ihan oikeeta vastuuta, oikeita duuneja, eikä oo esimiehet kyttäämäs olkapään yli. Tuntuu siltä, että rooli on iso ja mulla on merkitys täs jengis ja mun tekemisii luotetaa. Vähän kliseisesti sanottu mut ihan aidosti mun kokemuksia, että Digial saa tehdä mitä haluaa. Vastuuta ja haasteita saa oman halukkuuden sekä kyvykkyyden mukaan, firma tukee yksilön kehitystä hyvin sekä aidosti kuuntelee mitä me halutaan. Täällä on mahdollista joko kehittyä monessa eri teknologiassa tai syventyä johonkin tiettyyn.”

Kiinnostuitko? Hae viimeistään 16.1.2018 mennessä! Kerro meille itsestäsi ja liitä mukaan CV tai LinkedIn-linkki.

Sopivimmat kutsumme nauttimaan aamiaista kanssamme ja tutustumaan digialaiseen elämänmenoon, josta voi hyvinkin startata urasi Digiarjen sankarina. Lue tapahtumista lisää täällä >>

Lisätietoja antavat mieluusti Ida Saastamoinen, p. 044 766 1457 (joulukuu) ja Merita Olkkonen, p. 050 353 3496 (tammikuu) tai voit tiedustella myös sähköpostilla osoitteesta rekry@digia.com.