(Poistunut julkaisusta)

Digia Career Compass Tampere - urastartti opiskelijoille ja alanvaihtajille
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haluatko päästä mukaan rakentamaan maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu? Hae mukaan Digian Career Compassiin, joka on urastartti IT-alalle. Career Compass -aamiaisella avaamme lisää harjoittelu-, työ- ja koulutuspolkumahdollisuuksista reilu 1200 hengen kovassa asiantuntijayhteisössä. Tilaisuus tähtää rekrytointiin ja se järjestetään Tampereella 13.2.2020!

Tarjoamme arvokasta työkokemusta, perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi ja paljon uutta oppia kokeneiden tiiminjäsenten opastamana. Digialla pääset osallistumaan oikeisiin asiakasprojekteihin ja opit tuntemaan IT-alan käsitteistöä ja toimintatapoja. Meillä perusprosessit toimivat, joten pääset keskittymään core-tekemiseen ja muokkaamaan maailmaa merkityksellisissä hankkeissa. Työsuhteet voivat vaihdella osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin oman tilanteesi mukaan. Tekemisen teemoina voivat olla vaikkapa järjestelmäintegraatiot, API-ratkaisut, verkkopalvelut tai ohjelmistokehitys oman kiinnostuksesi mukaan. Tarjoamme uramahdollisuuksia muun muassa näiden parissa:

  • Konsulttiakatemia
  • Enterprise-akatemia (järjestetään Helsingissä, ilmaiset matkat + majoitus)
  • Ohjelmistokehittäjän tehtävät
  • Integraatioasiantuntijan tehtävät 
  • Palvelunhallinnan ja valvonnan kehitystehtävät (tutustu tarkemmin Iiris-palveluun: https://digia.com/palvelumme/valvonta-ja-palvelunhallinta/)  

Toivomme, että sinulla on jo takana alan opintoja tai muuta kosketusta IT-alaan. Tärkeintä kuitenkin on uteliaisuus: heittäydyt luontevasti osaksi tiimiä ja teet parhaasi – omaksut uutta, opit ja kokeilet. Tiimissä teette ratkaisuja yhdessä ja opitte jatkuvasti toisiltanne, sillä Digialla jokainen on Senior Trainee. 

Hanna nappasi viime vuoden Career Compass -tilaisuudesta kehittäjäpaikan ja hän luonnehtii tapahtumaa ja Digia-taivaltaan näin:

”Tapahtuma itsessään oli rento ja informatiivinen, erityisesti digialaisen asiantuntijan esitys omasta päivästään jäi mieleen. Tilaisuuden jälkeen rekrytointiprosessi lähtikin menemään aikamoista haipakkaa, mikä oli hyvä, sillä helmikuussa piti tehdä päätöksiä tulevan työpaikan suhteen.

Työnaloituksessa oli hyvin jätetty tilaa uusien asioiden oppimiselle. Vaikka minulle olikin katsottu projekti valmiiksi, ei kukaan tullut hoputtamaan, vaan projektin pariin sai siirtyä omassa tahdissa. Nyt syksyn mittaan olen viimeistellyt opintojani ammattikorkeakoulussa. Digialla ja projektissa on hyvin joustavasti suhtauduttu juoksenteluuni koulun ja työpaikan välillä. Digialla luotetaan työntekijään, riippumatta koulutuksesta tai työtaustasta. Olen itse vasta koko urani alkumetreillä, mutta koen, että Digialla työpanokseni ja osaamiseni on yhtä arvostettua, kuin kenen tahansa muunkin. Vastuutakin on hyvin annettu ja esimerkiksi muuttuvaa roolia projektissa on tuettu auttamalla ja koulutuksin.”

Kiinnostuitko? Hae Tampereen aamiaistilaisuuteen viimeistään 6.2.2020 mennessä! Kerro meille itsestäsi ja liitä mukaan CV tai LinkedIn-linkki.

Sopivimmat kutsumme nauttimaan aamiaista kanssamme ja tutustumaan digialaiseen elämänmenoon, josta voi hyvinkin startata urasi digialaisena. Lue tapahtumista ja tarjolla olevista tehtävistä lisää täällä >> Lisätietoja voit tiedustella sähköpostilla osoitteesta rekry@digia.com tai rimpauttaa Meritalle, Idalle tai Ellalle:

  • Merita Olkkonen, p. 050 353 3496
  • Ida Saastamoinen, p. 044 766 1457
  • Ella Raskila, p. 050 341 7531