(Poistunut julkaisusta)

Digia Azure Akatemia - hae parhaiden oppiin
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Digia Azure Akatemia - hae parhaiden oppiin

Digian Azure Akatemia on maksuton neljän illan käytännönläheinen koulutuskokonaisuus, jossa tutustumme Azuren palveluihin. Koulutus järjestetään maaliskuussa 2020 Helsingissä ja Turussa. Kouluttajina toimivat Digian upeat asiantuntijat.

Koulutusiltojen aikana rakennamme IoT-liiketoimintaratkaisun Dynamics 365 for Field Serviceen. Mietimme liiketoimintatarpeita ja miksi pilviteknologioiden käyttöönotto on kustannustehokasta ja kannattavaa. Esimerkissä käytämme IoT-laitteita, jotka raportoivat anturitiedoillaan omasta tilastaan sekä ympäristötekijöistä kenttähuollon järjestelmään. 

Lue lisää akatemian ohjelmasta ja kouluttajista täältä. 

Hae mukaan, mikäli haluat oppia lisää Azuren palveluista, aiempaa Azure-kokemusta et tarvitse. Toivomme, että

  • sinulla on suoritettuna tai loppusuoralla IT-alan AMK-/yliopisto-opinnot 
  • TAI sinulla on jo IT-alan työkokemusta ja etsit uusia tuulia urallesi
  • sinulla on ohjelmointikokemusta

Koulutus järjestetään 11.-12.3. ja 18.- 19.3. klo 17-20 Helsingissä ja Turussa

Koulutuksen jälkeen sinulla on yleiskäsitys Azure pilviteknologioiden mahdollisuuksista ja tiedät myös, voisiko Digia tarjota sinulle mielenkiintoisia haasteita urallasi. Jos opiskelet, kannattaa kysyä oppilaitoksestasi akatemian hyväksi lukemisesta osaksi opintojasi.

Digiaan ja palveluihimme voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme.

Lisätietoa akatemiasta antaa Jaana Marin, puh. 050 4488007 tai jaana.marin@digia.com. Puhelimitse tavoitat Jaanan parhaiten seuraavasti: ke 5.2. klo 14-16 ja 13.2. klo 14-15.

Hakuaika päättyy 23.2.2020. Liitä hakemukseesi CV tai Linkedin-profiilisi. Valitsemme akatemian osallistujat hakemusten perusteella. Kerro meille itsestäsi, toiveistasi ja kiinnostuksen kohteistasi!