(Poistunut julkaisusta)

DIGI-INSINÖÖRI (Rakennusala), Pääkaupunkiseutu
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramon juuret ulottuvat 65 vuoden taakse ja on tällä hetkellä alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa noin 320 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Cramo konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 729 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

 

Onko intohimonasi nousta työmaiden digitaalisen uudistamisen eturintamaan? Haemme nyt digi-insinöörejä Cramon palveluihin Pääkaupunkiseudulle. Olet mukana kehittämässä rakennusteollisuuden ja Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja tiimisi kanssa. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan Cramo Finland Oy:n palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

TOIMENKUVASI 

Digi-insinöörinä vastaat itsenäisesti asiakkaidemme työmaiden rakennusaikaisen datan keräyksestä käyttäen drone-lennokkia, kypärävideokameraa, kehittyneitä IoT-olosuhdeantureita. Opastat työmaakäyntiesi yhteydessä innostavasti ja asiantuntevasti työmaaorganisaatioita kerätyn datan hyödyntämisessä työmaan aikataulutuksessa, johtamisessa, valvomisessa sekä työn suunnittelussa ja turvallisuuden parantamisessa. 

Lisäksi vastaat omalta osaltasi:
- sisäisestä yhteistyöstä alueiden, muiden palveluiden ja tukitoimintojen kanssa 
- terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista huolehtiminen 
- Cramon arvojen ja tavoitteiden mukaisesta toiminnasta

Koulutamme sinut hyödyntämään rakennustyömaiden digitalisointipalveluiden tuottamisessa käytettäviä teknologioita. Työmaiden tiedonkeruun lisäksi vaikuttava osa tehtävääsi on pilvipalvelujärjestelmien käyttö siten, että rakennusprojektien tuottavuus, turvallisuus ja laatu saadaan nostettua uudelle tasolle yhteistyössä projektien työmaainsinöörien, -työnjohtajien, sekä -turvallisuusvastaavien kanssa. 

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ? 

Tehtävä edellyttää vähintään rakennusmestarin tai insinöörin (AMK) tutkintoa soveltuvalta alalta sekä rakennustyömaakokemusta. Koulutamme sinut hyödyntämään rakennustyömaiden digitalisointipalveluiden tuottamisessa käytettäviä teknologioita. Kokemus digitaalisesta järjestelmistä sekä niissä kerätyn datan käsittelystä liittyen työaikaiseen suunnittelun ohjaamiseen, aikataulujen laatimiseen ja toteutuksien seuraamiseen sekä kustannusten laskentaan katsotaan kuitenkin eduksi. Vahvuuksiasi ovat myös pitkäjänteisyys ja itsenäinen työote, vahva palveluhalukkuus sekä kyky oppia ja hyödyntää uusimpia teknologioita rakennusalan kehityksessä. Lisäksi asiakastyö vaatii sinulta hyvää kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa.

WE ARE SHAPERS 

Tule mukaan tuomaan digitalisaatiota rakennusteollisuuteen ja kulkemaan kanssamme alan kehityksen kärjessä. Olemme mielenkiintoisella matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan. 

HAE MUKAAN! 

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävät täytetään oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi. 

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.