(Poistunut julkaisusta)

Diettikokki Kokkolaan (176)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Tervetuloa nauttimaan ruoanlaitosta Campus-ravintolaamme Sodexo Centriaan. opiskelija- ja henkilöstöravintolaan, etsimme mukavaan joukkoomme 

DIETTIKOKKIA

Asiakkaillamme on valittavana lounas viidestä eri vaihtoehdosta: Kotiruokalounas, Special annos, vegaanilounas, salaattilounas tai keittolounas.

Ravintolamme lisäksi Centrian tiloissa palvelee kahvilamme, josta löytää myös runsaan valikoiman erilaisia välipalatuotteita sekä kylmiä ja kuumia juomia. Tarjolla on aamupalaa, fresh salaattia, leipälounas ja keittolounas. 

Ravintolassa käy päivittäin noin 500 lounasasiakasta ja lisäksi vastaamme toimipaikan tilaustarjoiluista, kokouskahvituksista ja kahvilapalveluista.

Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti kaikkien lämpimien ruokien, erityisruokavalioiden, salaattien ja edustustarjoiluiden valmistaminen yhdessä toisen kokin kanssa.  Ruuanvalmistuksen lisäksi osallistut aktiivisesti myös muihin keittiön töihin kuten mm. omavalvontaan ja astiahuoltoon. Kaikki osallistuvat myös asiakaspalvelutehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:

  •  kokin koulutus
  •  aikaisempaa kokemusta suurkeittiöstä ja maukkaan lounasruuan valmistamisesta itsenäisesti  reseptiikan mukaan vähintään viisi vuotta
  • Cook and Chill ja erikoisruokavalio osaaminen eduksi                            
  •  kyky toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla
  •  Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkisin klo 6.00 - 16.00 välille. joskus lauantait ovat työpäiviä. Palkka MaraVa tessin mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Satu Jämsä sähköpostilla  satu.jamsa@sodexo.com tai gsm 0504700003

Muuta

Haluaisitko sinä tulla mukaan Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme? Jos vastasit kyllä, älä epäröi jättää hakemustasi!