(Poistunut julkaisusta)

Dieselmoottorihuollon tiiminvetäjä
Machinery Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme kasvavaan organisaatioomme

Dieselmoottorihuollon tiiminvetäjä

Oletko sinä työtä pelkäämätön ja ”Can do” – asenteen omaava tyyppi, jonka sydän sykkii dieselmoottoreille ja generaattoreille? Tunnetko olevasi kotonasi, niin koneiden ja laitteiden kanssa ja haluat saada tuloksia aikaan. Tässä on loistava mahdollisuus juuri sinulle!

Machinery Oy on vuonna 1911 perustettu yritys, joka on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana teknisen tukkukaupan ja palvelujen tuottajana.  Machineryn toimialaan kuuluvat koneiden ja laitteiden sekä teknisten tarvikkeiden maahantuonti, markkinointi ja asennus sekä korjaus- ja huoltopalvelut.

Huollon tiiminvetäjän tehtävässä vastaat kahdeksan hengen huoltoasentajatiimin toiminnasta ja organisoit heidän työnsä sekä myyt huoltopalveluja asiakkaillemme. Osaston tuotemerkkejä ovat mm. Cummins ja Kubota dieselmoottorit sekä SDMO dieselgeneraattorit. Tehtävässä onnistuminen edellyttää dieseltekniikan tuntemusta, organisointikykyä sekä halua elää huolto-organisaation dynaamista ja nopeatempoista arkea.  Osallistut myös laskutuksen rutiineihin sekä pääset vaikuttamaan työyhteisön kehittämiseen yhdessä esimiehesi, huollon palvelupäällikön kanssa.

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta sitäkin tärkeämpää on aito innostus ja halu työskennellä toimialalla sekä hyvä työmotivaatio. Soveltuva tekninen koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi asioit myös ulkomaisten päämiesten kanssa, joten on välttämätöntä, että osaat kommunikoida englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla.

Machinery tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja vakituisen työsuhteen suomalaisessa kehittyvässä yrityksessä, jonka arvoihin kuuluu: kannattavuus, luottamus, arvostus ja ketteryys.  Tukenasi on myös Machineryn mukavan rempseä työyhteisö sekä alan tunnetuimmat päämiehet sekä heidän organisaationsa.

Mikäli sinusta tuntuu että ”nyt natsasi”, niin lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2018 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian.

Tiedustelut puhelimitse:

arkisin 13-15, Marja Vainio, Palvelupäällikkö, p. 020 163 0313

tai

arkisin 13-15, Juha-Pekka Honkanen, Toimialajohtaja, p. 020 163 0344

Pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostitse:

marja.vainio@machinery.fi