(Poistunut julkaisusta)

Dieselgeneraattoreiden ja -pumppujen huoltoasentaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Suomen Diesel Voima tarjoaa kaikki varavoimakoneisiin ja palopumppuihin liittyvät kokonaisratkaisut, tuotteet ja huoltopalvelut joustavasti ympäri Suomen toimiville asiakkaille.

Panostamme erinomaiseen laatuun ja ensiluokkaiseen palvelukokemukseen. Edustamastamme tuotevalikoimasta löytyy generaattoreita varmistamaan riittävä voimansaanti kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.

Sprinkleri- ja palovesisovelluksiin soveltuvat diesel- ja sähkömoottoripumput (palopumput) ovat räätälöitävissä aina asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin.

Monipuoliset kokonaispalvelumme sisältävät myös vanhojen varavoimakoneiden ja palopumppujen ohjauslaitteiden sekä konekannan saneeraukset sekä modernisointipalvelut.

Haemme asiakkaallemme Suomen Diesel Voima Osakeyhtiölle

Varavoimahuollon asentajaa

vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat dieselgeneraattorien ja dieselpumppujen huolto- sekä korjaustyöt. Asemapaikkasi sijaitsee Tampereella, mutta työ tapahtuu kentällä asiakkaiden luona. Työtehtävä on monipuolinen ja sisältää mm. varavoimajärjestelmien vaativat vianselvitykset, muutostyöt, asennukset ja käyttöönotot sekä loppuasiakkaiden koulutus.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista sähkövoimatekniikasta sekä ymmärrystä generaattoritekniikasta ja ohjauslogiikoista. Aiempi kenttätyökokemus sekä dieseltekniikan tuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi edellytämme sinulta oppimishalua, paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Englanninkielen ymmärrys ja hyvät tietotekniset taidot edesauttavat tehtävässä menestymistäsi. Ajokortti ja kotimaan matkustusvalmius ovat ehdottomia vaatimuksia. Tehtävien luonteesta johtuen asenteesi työturvallisuuteen tulee olla tinkimätön.

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan ja tehtävään sitoutumistasi tukevan palkkauksen sekä kilpailukykyiset edut, vakituisen työn ja vaativan, kehittymistä mahdollistavan työympäristön. Suosimme hakijoita, jotka etsivät pitkää ja vakaata työsuhdetta. Työtehtävissä asiakkaamme vaativat suostumusta turvallisuusselvityksiin ja huumetesteihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalon henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 010 2306 532/pirita.haapanen@henkilostotalo.fi. Jätä hakemuksesi tehtävään ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostillaosoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi viimeistään 27.2.2019. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/