(Poistunut julkaisusta)

Dieettikokki/vuorovastaava Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Helsingin Diakonissalaitoksen ravintolapalveluihin Alppikortteliin ammattitaitoista 

DIEETTIKOKKIA/VUOROVASTAAVAA

Hoidamme Diakonissalaitoksen kahdeksassa kohteessa pääkaupunkiseudun alueella ravintolapalveluita mm. opiskelijoille, ikääntyneille, vammaisille, asunnottomille ja lapsille. Joka päivä tavoitteenamme on ravitsemuksellisesti täysipainoisten, laadukkaiden ja monipuolisten aterioiden tuottaminen sekä aterioiden toimitusvarmuus, kun toimitamme ruokaa eteenpäin valmistuskeittiöistä.

Tehtäviisi kuuluu mm. 
- erityisruokavalioiden valmistus
- aamupalan, välipalan ja lounasruuan valmistus
- leivontaa
- lähtevän ruuan pakkaaminen
- keittiön päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta vastaaminen oman työvuorosi aikana
- tarvittaessa tilausten tekeminen ja tuotannonohjausjärjestelmän käyttö
- omavalvontaan liittyvät tehtävät
- tiivís yhteistyö keittiömestarin kanssa

Ruuanvalmistuksen lisäksi kaikki työntekijämme osallistuvat aktiivisesti myös asiakaspalveluun.

Toivomme sinulta
- kokin koulutusta ja dieettikokin erikoisammattitutkintoa
- kokemusta monipuolisesta ruokien valmistamisesta
- vahvaa erityisruokavaliotuntemusta

Eduksesi katsomme kokemuksen Cook and Chill ruuanvalmistusmenetelmästä.

Dieettikokkina osaat valmistaa erityisruokavalion mukaisia ja eettiseen vakaumukseen perustuvia ruokalajeja ja aterioita. Työssäsi korostuu huolellisuus, ongelmanratkaisukyky ja asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista välittäminen. 

Tunnet suurkeittiön ruokatuotteen valmistusprosessin. Keittiötiimin vuorovastaavana olet kannustava, oikeudenmukainen ja johdat toimintaa omalla esimerkilläsi. Kykenet vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Olet joustava ja paineensietokykyinen tiimipelaaja, joka tarvittaessa pärjää työssä myös englannin kielellä.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi! 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu ma-su klo 6.00-18.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Kati Flink p. 050-300  8242, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!