Dieettikokki
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

TOIMENKUVA

Etsimme asiakkaallemme dieettikokkia. Dieettikokin töihin kuuluu suurtalouskeittiössä ruokien valmistus. Tarjolla on sekä arki-, että viikonloppuvuoroja, ja työaika vaihtelee klo 6-19 välillä. Työt voisi aloittaa mahdollisimman pian ja tarve alustavasti helmikuun loppuun asti. 

---------- 

ODOTAMME SINULTA

Etsimme tehtävään kokkia jolta luonnistuu ruuan valmistus suurtalouskeittiössä. Toivomme että sinulla olisi tietämystä dieettiruokien valmistuksesta. Voit olla joko uraasi aloitteleva tai pitkään alalla toiminut, sillä otamme kaikki hakijat huomioon. 

---------- 

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja monipuoliset työtehtävät.

Palkka maksetaan MaRa työehtosopimuksen mukaan.

---------- 

MUUTA

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Meidät saat parhaiten kiinni arkisin klo 9-15. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi.

Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551332
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hollola, Lahti