Dieettikokkeja Helsinkiin (181)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haluatko työskennellä yhteisössä, jossa arvoina ovat ihmisten auttaminen, hyvinvointi, palvelualttius ja tiimihenki?

Etsimme vuodenvaihteessa avattavaan asiakkuuteemme Helsingin Diakonissalaitoksen ravintolapalveluihin

DIEETTIKOKKEJA

Hoidamme Diakonissalaitoksen kahdeksassa kohteessa pääkaupunkiseudun alueella ravintolapalveluita mm. opiskelijoille, ikääntyneille, vammaisille, asunnottomille ja lapsille. Joka päivä tavoitteenamme on ravitsemuksellisesti täysipainoisten, laadukkaiden ja monipuolisten aterioiden tuottaminen sekä aterioiden toimitusvarmuus.

Tehtäviisi dieettikokkina kuuluu mm. 

  • erityisruokavalioiden valmistus
  • aamupalan, välipalan ja lounasruuan valmistus
  • leivontaa

Ruuanvalmistuksen lisäksi osallistumme aktiivisesti myös asiakaspalveluun.

Odotamme

Sinulla on

  • kokin koulutus ja dieettikokin erikoisammattitutkinto
  • kokemusta monipuolisesta ruokien valmistamisesta
  • vahva erityisruokavaliotuntemus
  • eduksesi katsomme kokemuksen Cook and Chill -ruuanvalmistusmenetelmästä

Dieettikokkina osaat valmistaa erityisruokavalion mukaisia ja eettiseen vakaumukseen perustuvia ruokalajeja ja aterioita. Työssäsi korostuu huolellisuus, ongelmanratkaisukyky ja asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista välittäminen. Kykenet vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan.

Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut.

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu Diakonissalaitoksen kohteesta riippuen ma-su klo 6.00-18.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2019.

Jätä meille hakemuksesi jo tänään!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot