(Poistunut julkaisusta)

Dieettikokkeja Espoon päiväkoteihin ja kouluihin
Espoo Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Espoo Catering Oy
VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Espoon Cateringille ammattitaitoisia dieettikokkeja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Dieettikokkina sinun tulee osata suunnitella sekä valmistaa aterioita erityisruokavaliota noudattaville. Työt sijoittuvat arkisin klo.7.20-15 väliselle ajalle, länsiväylän alueella olevissa päiväkodeissa ja kouluissa. Dieettikokkina sinulta odotetaan järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta erikoisruoan valmistuksessa sekä muissa työtehtävissä.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta dieettikokin tehtävistä. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä. Sinun tulee myös hallita suomenkieli kyseisissä keittiötehtävissä. Palkka AVAINTESin mukaan.
Muut tiedot
Jos sinulta löytyy osaaminen, työkokemus ja positiivinen asenne, Hae meille kyseiseen tehtävään! Työt alkavat vuoden alussa sopivan henkilön löydettyä.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Sini Sandström, horeca@vmp.fi, 0403075114
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 02.03.2018 mennessä.