Dieettikeittiöön työnjohtaja
Palmia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Palmia Oy
Palmia tarkoittaa monia asioita. Ei vain sanoja, vaan ennen kaikkea tekoja: hyvää työtä ja tekemistä, jonka jälki näkyy. Ruoka-, kiinteistö-, siivous-, turvallisuus- ja toimitilapalveluilla Palmia huolehtii sujuvasta arjesta kaikkialla Suomessa. Palmia palvelee noin 2 200 työntekijän voimin erilaisissa kohteissa: mm. toimistotiloissa, lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa. Toimintaa Palmialla on Etelä-Suomen alueella, 13 paikkakunnalla. Palmia on kasvava ja kehittyvä siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava palveluyritys. Monimuotoisessa ja motivoivassa yrityksessä työskentelee tällä hetkellä n. 2200 työntekijää. Palmia huolehtii työntekijöiden ammattitaidosta ja työn ilosta. Palmia tarjoaa monipuolisia töitä ja palveluja – hyviä kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Palmialle DIEETTIKEITTIÖN TYÖNJOHTAJAA Kaurialan keskuskeittiöön. Etsimme ammattitaitoista ja oma-aloitteista työntekijää, jolla hymy ei hyydy tiukankaan paikan tullen. Vastaat dieettikeittiön toiminnan kehittämisestä, esimiestyöstä ja suunnittelusta sekä osallistut tarvittaessa käytännön työhön. Tulet toimimaan 4-6 henkisen tiimin työnjohtajana. Olet innostunut oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja ymmärrät dieettiruuan valmistuksen vastuullisuuden. Nautit ruuan valmistamisesta sekä vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista.

Oletko etsimämme henkilö? Palmia tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Pääset näköalapaikalle, sillä Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Kaurialan keskuskeittiölle on tehty mittava päivitys sisätiloissa, joten sinulla on käytössä nykyaikaiset laitteet ja välineet.

Odotamme sinulta
Hakemamme työntekijä on työhönsä intohimoisesti suhtautuva ammattilainen. Edellytämme sinulta suurkeittiö- tai ravintola-alan tutkintoa, sekä kokemusta lähiesimiestyöskentelystä. Sinulla tulisi olla kokemusta erityisruokavalioiden valmistuksesta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset ammattiylpeyttä sekä hyväntuulista, energistä ja vastuullista otetta työhösi. Tulet olemaan tuotantomme joustava ja palveluhenkinen keulahahmo, joka innostaa ja kannustaa tiimiään tiukoissakin tilanteissa.

Muut tiedot
Heräsikö sinulla kysyttävää? Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Myyntipäällikkö Laura Papinsaari antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075263 / hameenlinna.vmp@eezy.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti lähettämällä hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen hameenlinna.vmp@eezy.fi. Lisääthän viestisi otsikkoon Dieettikeittiön työnjohtaja.

Kesto
Vakituinen työsuhde

Lisätietoja
Laura Papinsaari, hameenlinna.vmp@eezy.fi, 0403075263

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386123
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Laura Papinsaari (hameenlinna.vmp (a) eezy.fi)
  • Puhelin: 0403075263
  • Sijainti: Hämeenlinna