(Poistunut julkaisusta)

Dieettikeittiön työnjohtaja, Hämeenlinna
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020
Oletko innostunut oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja ymmärrät dieettiruuan valmistuksen vastuullisuuden? Nautit ruuan valmistamisesta sekä vauhdikkaasta työstä vaihtelevissa tilanteissa. Jos vastasi kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Asiakkaamme Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys ja nyt haemmekin heille ammattitaitoista, oma-aloitteista ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa erityisruokavalion prosessin kehittäjää dieettikeittiön työnjohtajaksi Palmian keskuskeittiöön Hämeenlinnan Kaurialaan. Työssäsi vastaat dieettikeittiön toiminnan kehittämisestä, esimiestyöstä ja suunnittelusta sekä osallistut tarvittaessa käytännön työhön. Tulet olemaan tuotannon joustava ja palveluhenkinen keulahahmo, joka innostaa ja kannustaa tiimiään tiukoissakin tilanteissa.

Valittu henkikö työllistyy suoraan Palmian omaan organisaatioon. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus Tes / Avainta.


Edellytämme sinulta

suurkeittiö- tai ravintola-alan esimiestutkintoa
hygieniapassia
kokemusta sekä lähiesimiehenä että erityisruokavalioiden valmistuksessa toimimisesta
kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa


Tarjoamme sinulle

vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa
mahdollisuuden kehittyä ja kehittää


Arvostamme

ammattiylpeyttä sekä hyväntuulista, energistä ja vastuullista otetta työhösi
erittäin hyviä ATK-taitoja


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi.


Lisätietoja

Jaana May
StaffPoint HoReCa
043 826 9242 || jaana.may@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi || www.facebook.com/huikeehoreca