(Poistunut julkaisusta)

Diamond & Demolition Specialist
Hilti

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Millainen tehtävä on kyseessä?

Haemme kunnianhimoista henkilöä timanttitiimiin Uudenmaan alueelle. Tehtävässä toimit Hilti timantti- ja purkutoimialan spesialistina ja päätavoitteesi on kehittää timantti- ja purku-urakointi toimialan asiakkuuksia pitkäjänteisesti ja kokonaisvaltaisesti.  
Mitä tehtävä sisältää?   Timantti- ja purku-urakoinnin spesialistina olet vastuussa alueesi asiakkuuksista ja projekteista. Vastuullasi on myös toteuttaa haastavia ja ammattimaisia ratkaisuja pääosin seinäsahaus ja vaijerisahaussovelluksissa. Käytännössä olet mukana timanttituotteiden myyntiprosessin alusta loppuun alkaen suunnittelusta ja toteutuksesta aina asiakkaan henkilöstön koulutukseen. Tehtävä on hyvin vaativa asiantuntijatehtävä. Osallistut myös aktiivisesti tuotekehitykseen.

Tehtävässä menestyminen vaatii halua menestyä, pitkäjänteistä, päättäväistä ja asiakaslähtöistä asennetta sekä kykyä hallita haastavia Hilti timanttiporaus- ja sahaus järjestelmiä. 

Raportoit vastuulliselle toimialajohtajalle.
  Tulet työskentelemään toimialamme luotettavimpien ja innovatiivisimpien teknisten tuotteiden parissa.  
Mitä tarjoamme? Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaikki edellytykset tehtävässä menestymiseen. Saat käyttöösi työsuhdeauton ja toimivat työvälineet. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja paljon vastuuta alusta alkaen. Kiitokseksi erinomaisesta suorituksesta ja johdonmukaisista tuloksista saat henkilökohtaista uravalmennusta ja houkuttelevia mahdollisuuksia edetä erilaisiin tehtäviin talossamme. Meillä saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.  
Miksi meille kannattaa hakea? Henkilöstömme on mainio sekoitus hyvin erilaisia ihmisiä, ja osa parhaista hiltiläisistä on tullut taloon ilman aiempaa kokemusta rakennusalalta. Aikaisempi kokemus rakennusalalta ei ole välttämätöntä, riittää että olet kiinnostunut oppimaan. Etsimme ensisijaisesti oikealla asenteella varustettuja ja tiimiimme sopivia persoonia. Hiltillä menestymisen avaimia ovat liiketoimintaorientoituneisuus, tiimityöskentely, innokkuus oppia ja oikeanlainen asenne yksilöllisestä taustasta riippumatta.  
Mitä odotamme sinulta:
  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
  • Teknistä ymmärrystä ja kiinnostusta oppia
  • Intohimoa tulosten saavuttamiseen itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa
  • Kykyä vaikuttaa positiivisesti muihin ihmisiin
  • Tarkkaa, käytännönläheistä, tunnollista ja itsenäistä työotetta
  • Suunnitelmallisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen osaamista
Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa hae meille 27.2.2018 mennessä.

Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com