(Poistunut julkaisusta)

Diakoninvirka
Siuntion suomalainen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Seurakunnassamme on seitsemän työntekijää, mikä tarkoittaa sitä, että haemme työyhteisöömme ja seurakuntalaisten keskuuteen monipuolista ammattilaista.

Virka sisältää diakoniatyötä 50 %, jossa erityispainopiste on perhetyössä. Viran tehtäviin kuuluu myös nuoriso- ja rippikoulutyötä 30 % sekä vapaaehtoistyön ja kylän tapahtumien koordinointia sekä jumalanpalveluselämään osallistumista 20 %. Työ sisältää ilta-, viikonloppu- ja leirityötä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta ja valmiutta innostua ja innostaa seurakuntalaisia toimimaan seurakunnassa. Yhteistyö julkisen puolen ja erilaisten järjestöjen kanssa on luonteva osa työtämme pienellä paikkakunnalla. Tästä syystä edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Monipuolinen tehtävänkuva vaatii sitoutumista työhön ja seurakuntaan.

Tarvitset Siuntiossa ajokortin ja oman auton.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen, joka on suorittanut kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 1 §:n mukaisen tutkinnon. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen (vaativuusryhmä 503). Virka täytetään 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voi kysyä kirkkoherra Mirja Harhaselta 0400 610 492, mirja.harhanen@evl.fi

Hakemukset tulee lähettää 6.11.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen mirja.harhanen@evl.fi otsikolla Hakemus diakoninvirka.

Seurakuntaneuvosto haastattelee hakijoista enintään kolme 14.11.2018 klo 19 eteenpäin