(Poistunut julkaisusta)

Diakonin osa-aikainen virka (80%)
Alavieskan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Alavieskan seurakunnassa on avoinna osa-aikainen diakonin virka (80%), joka on haettavana perjantaihin 7.8. 2020 klo 16 mennessä.  Viran tehtävät on määritelty Alavieskan seurakunnan johtosäännössä ja tehtävänkuvauksessa. Työn kuvaan kuuluu pienen seurakunnan diakoniatyöstä vastaaminen, perhekerho ja osallistuminen tarvittaessa myös muuhun seurakuntatyöhön. Diakoniatyöntekijän esimiehenä toimii kirkkoherra.Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen nro 122 mukainen diakonian virkaan vaadittava tutkinto.

Arvostamme intoa monipuoliseen seurakuntatyöhön, kykyä itsenäiseen työotteeseen ja yhteistyötaitoja. Seurakunnassamme on kuusi muuta mukavaa työntekijää, joten avoin ja iloinen työote on eduksi hakijalle. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.

Viran palkkaus on 502 mukainen. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhde alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Rikosrekisteriote edellytetään.

Hakemus ja ansioluettelo lähetetään 7.8.2020 kello 16 mennessä osoitteella alavieska.seurakunta@evl.fi tai Alavieskan seurakunta Papinpolku 1, 85200 Alavieska, Kuoreen merkintä "Diakonia".  Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Haastattelut siihen kutsuttaville järjestetään Alavieskassa keskiviikkona 2.9.2020.