Diakonin 70 % virka
Pelkosenniemen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Pelkosenniemen seurakunta hakee diakonian viranhaltijaa määräaikaiseen 70 % palvelussuhteeseen ajalle 7.9.2020–31.8.2022.

Virka täytetään 7.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pelkosenniemen seurakuntaan kuuluvat Pelkosenniemi ja Savukoski – sekä kahden kunnan kylät Pyhätunturilta Korvatunturille. Meillä on komea talvenaika, kaunis kesänaika – ja näiden välissä syksyn ruskan saapuminen ja huikea valo keväällä.

Virkaan valittavalta edellytetään oma-aloitteista, ammatillista, itsenäistä ja luovaa työotetta sekä lempeitä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävään kuuluu:
- Diakoninen asiakastyö ja diakoniapäivystysten tarjoaminen                                                                                                                                                                                                                             - Taloudellinen avustaminen ja hävikkiruuan jakaminen
- Diakoniakasvatus, vapaaehtoistoiminnan suunnittelu ja kehittäminen ja tukeminen                                                                                                                                                                                                                  - Yhteisvastuukeräyksen koordinointi                                                                                                                                                                   - Osallistuminen ryhmä-, leiri -, retki tai muuhun vastaavaan ennaltaehkäisevään työhön Rovastikunnan seurakuntien kanssa
- Yhteistyö seurakunnan muiden työalojen kanssa (perhetyö, rippikoulutyö, jumalanpalveluselämä)
- Yhteistyö muiden alan toimijoiden kanssa 
- Vastuu omalta osaltaan työalan sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä                                                                                                                                                                                                          - Oman työalan talous- ja toimintasuunnitelman, sekä toimintakertomuksen laatiminen                                                                                                                                - Muut esimiehen määräämät tehtävät

Diakonian virkaan on mahdollista lisätä jatkossa 10% perhetyötä (osallistuminen perhekerhoihin tai vastaavaan ennaltaehkäisevään perhetyöhön), ja 20% nuorisotyötä (osallistuminen rippikouluopetukseen, kunnan kanssa tehtävään nuorisotyöhön, kouluvierailuihin).

Pätevyysvaatimuksena on diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Viran palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Koeaika on 6 kk.

Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Valittavan on myös esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Oma auto työn hoitamiseen välttämätön. Viran täyttää Pelkosenniemen seurakunnan kirkkoneuvosto. 

Haku

Hakemus ja CV tulee olla perillä pe 5.6.2020 klo 12 mennessä, ja haastattelut pidetään etäyhteydellä ma 8.6.–ti 9.6.2020.


Hakemukset sähköpostilla: pelkosenniemi@evl.fi – Hakemus kuitataan vastaanotetuksi.

 

Lisätietoja:                           

                                                                                                                                                                           Diakonissa Pirjo Alatalo, 0405120767 pirjo.alatalo(a)evl.fi                                                                                                                                      

vt. kirkkoherra Marja Juntunen, 0400902026 marja.juntunen(a)evl.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361389
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Sijainti: Pelkosenniemi, Savukoski