Diakoniaviranhaltija
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Diakoniaviranhaltija toimii Länsi-Maarian alueella Runosmäessä ja Kärsämäessä. Alueella asuu paljon yksinasuvia, vanhuksia ja maahanmuuttajia. Alueella korostuvat päihde- ja mielenterveysasiat.

Viran työalavastuu on aikuistyö (yksinasuvat, lapsettomat pariskunnat), vanhustyö ja mediatyö.

Työhön kuuluvat diakoniaruokailujen järjestäminen sekä Ystäväntuvan toiminnan ja vapaaehtoisten ohjaaminen.

Diakoniaviranhaltija toimii yhteistyössä diakoniatiimin kanssa. Työn kuvaan kuuluu yleinen diakoniatyö: vastaanottotyö, kotikäyntityö, ryhmä-, retki- ja leirityö, rippikoulun diakoniaopetusta sekä rippikoululeirityötä. Diakonianviranhaltijan työhön kuuluu myös osallistuminen yhteisvastuukeräykseen, diakonian jumalanpalveluksiin, juhlien ja tapahtumien järjestäminen sekä opiskelijoiden ohjausta. Työssä on tärkeää verkostoituminen Länsi-Maarian aluetyöryhmän sekä muiden oman vastuualueen toimijoiden kanssa.

Diakoniaviranhaltijan työhön kuuluu aktiivista sosiaalisen median julkaisujen tuotantoa ja päivitystä (Instagram ja Youtube), striimausta ja videoiden tekemistä, diakonian verkkosivujen hoitamista sekä viestintä omasta vastuualueesta.

Diakoniaviranhaltijan kelpoisuusvaatimuksena on Kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Virkaan valittavan on oltava Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Virkaan kuuluvien tehtävien menestyksellisen hoitamisen kannalta on tärkeää, että valittavalla on yhteistyökykyä, kehittämishalua sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestä.

Haastattelupäivä on 2.11.2020. Virka on otettava vastaan 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lähempiä tietoja virasta antaa johtava diakoniaviranhaltija Ulla Valtonen (040 3417144) tai kirkkoherra Katri Rinne (040 3417259).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393557
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite