Diakoniatyöntekijän virka

Raision seurakunta
Tietoa tehtävästä

Seurakunnassamme on neljä diakonian virkaa, joista nyt yksi on tullut avoimeksi. Haemme joukkoomme sopivaa täydennystä.

Diakonian viranhaltijan tehtävänkuvaan kuuluu diakonian yhteisten tehtävien lisäksi mm. maahanmuuttajien ja uusien seurakuntalaisten parissa tehtävä työ sekä kansainvälinen työ.

Virkaan haetaan diakoniatyöntekijää, jolla on jo jonkin verran kokemusta perusseurakuntatyöstä tai valmiudet oppia siihen nopeasti.

Virkaan valittavalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä yhteistyökykyä niin suhteessa seurakuntalaisiin, työyhteisöön kuin yhteistyökumppaneihinkin. Sosiaalisen median käytön tulee olla luontevaa. Suhtaudut muutoksiin ja tulevaisuuteen rohkean myönteisesti.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen mukainen kelpoisuus (Kirkon säädöskokoelman nro 141). Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen vähimmäispalkka, jonka lisäksi maksetaan vuosisidonnainen palkanosa.

Virkaan valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikosrekisteriote.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 23.4.2021 kello 16.00.

Haastattelut pidetään erikseen kutsutuille keskiviikkona 5.5.2021.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Lisätietoja virasta antaa johtava diakoniatyöntekijä Leena Nieminen puh. 044 7160 375 tai kirkkoherra Sari Lehti puh. 044 7160 400.

Tietoa työnantajasta