(Poistunut julkaisusta)

Diakoniatyöntekijän virka
Ilmajoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Ilmajoen seurakunnassa on haettavana 27.1.2021 klo 14 mennessä 3. diakoniatyöntekijän virka.

Ilmajoen seurakunnassa on kaikkiaan kolme diakonian virkaa. Diakoniatiimiin kuuluu myös teologi. Esihenkilönä toimii johtava diakoniatyöntekijä. Nyt haettavan viran päävastuualueena on tällä hetkellä yleisen diakoniatyön tehtävät, diakoninen vanhustyö, vammaistyö ja omaishoitajien kanssa tehtävä työ sekä vapaaehtoistoiminta. Ilmajoen seurakunnassa yleiseen diakoniatyöhön kuuluu myös rippikoulutyötä.

Hakijalta toivomme hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävään valittavalta edellytetään kirkkohallituksen päätöksen mukaista diakonian viran kelpoisuutta (Kirkon säädöskokoelma nro 124).

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkaan valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus on KiRVESTES:n mukainen ja sen palkkaluokka on 502 (peruspalkka 2388,41 € + mahdolliset lisät).

Virka täytetään 3.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään torstaina 4.2.2021 illalla. Valinnan suorittaa kirkkoneuvosto.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 27.1.2021 klo 14 mennessä Ilmajoen seurakuntaan joko sähköpostilla ilmajoen.seurakunta@evl.fi tai postilla osoitteeseen Kirkkotie 37, 60800 Ilmajoki. Aihekenttään tai postikuoreen pyydetään laittamaan merkintä ”diakonian virka”.