(Poistunut julkaisusta)

Diakoniatyöntekijän virka
Hyrynsalmen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2020

DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRKA

Hyrynsalmen seurakunnassa on avoinna diakoniantyöntekijän virka (vaativuusryhmä 502).

Hyrynsalmi sijaitsee Ylä-Kainuussa kauniiden vaara- ja järvimaisemien keskellä 70 kilometriä Kajaanista pohjoiseen. Seurakunta kuuluu Kuopion hiippakuntaan ja Kajaanin rovastikuntaan. Seurakunnan jäsenmäärä on  1872 henkilöä. Seurakunnan pinta-ala on 1520 neliökilometriä. Avoimeen ja lämpimään työyhteisöön kuuluu seitsemän työntekijää.

Tehtävän pääasiallinen sisältö
- Vastaanottotoiminta, kotikäynnit, laitoskäynnit
- Kerho-, leiri-, retki- ja muu vastaava viriketoiminta
- Diakoniakasvatus, vapaaehtoistyön organisointi ja tukeminen
- Yhteistyö seurakunnan muiden työalojen kanssa
- Yhteistyö muiden alan toimijoiden kanssa
- Muut esimiehen määräämät tehtävät

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, rohkeutta ja realismia sekä sitoutumista kirkkoon ja yhteiseen työhön. Arvostamme kokemusta seurakuntatyöstä ja verkkotyöskentelytaitoja.  Joustavuus ja kyky sopeutua muutoksiin ovat tärkeitä. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on diakonian ammattitutkinto sekä Suomen ev. lut. kirkon jäsenyys. Hakijalta odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä ja organisointitaitoa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä KL 6 luvun 33 § mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaika on 3.- 31.12.2020. Haastattelut pidetään vkolla 2. Viran vastaanottaminen tapahtuu sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja cv:n voi jättää joko sähköisesti osoitteeseen: pirkko.hanninen@evl.fi tai postitse osoitteella: Hyrynsalmen seurakunta Nivantie 4, 89400 Hyrynsalmi. Kuoreen merkintä ”Diakonian virka”. Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Pirkko Hänninen p. 044 781 9370