(Poistunut julkaisusta)

Diakoniatyöntekijän virka
Turun Katariinanseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Turun Katariinanseurakunnassa on haettavana

Diakoniatyöntekijän  virka

Katariinanseurakunta on itäturkulainen seurakunta, jonka laajalla alueella sijaitsee mm. Nummen ylioppilaskylän alue sekä monikulttuurinen ja yhteisöllinen Varissuo. Seurakunta kehittää aktiivisesti diakoniatyötään. Työtä tehdään innovatiivisesti ja kristillisiin arvoihin sitoutuen.

Virka sisältää diakonian asiakasvastaanottotyötä, vanhustyötä sekä varttuneen väen kerho- ja lähimmäisvapaaehtoisten koordinointia ja omaishoitotyöstä vastaamista. Diakonian viranhaltija osallistuu myös muuhun seurakuntatyöhön. Valittava diakoni kuuluu kolmen hengen diakoniatiimiin.

Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, valmiuksia sietää diakoniaan sisältyvän asiakastyön kuormitusta sekä sitoutuneisuutta kirkon työhön. Työ sisältää myös ilta-, viikonloppu- ja leirityötä.

Palkkaus on vaativuusryhmän 502/20 mukainen. Lisäksi työkokemuksen perusteella voi saada enintään 15 %:n vuosisidonnaisen lisän.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen ev. lut. kirkon jäsen, joka on suorittanut piispainkokouksen edellyttämän diakonian tutkinnon. Virkaan valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Virka täytetään 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Kirjalliset hakemukset liitteineen tulee toimittaa Turun Katariinanseurakunnan seurakuntaneuvostolle 23.3.2020 mennessä osoitteella PL 922, 20101 Turku tai sähköpostilla leena.kairavuo@evl.fi

Lisätietoja antavat vs. johtava diakoni Hanna Boateng 040 341 7136 hanna.boateng@evl.fi  tai  kirkkoherra Leena Kairavuo 040 341 7216 leena.kairavuo@evl.fi.