(Poistunut julkaisusta)

Diakoniatyöntekijän virka
Turun Katariinanseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Turun Katariinanseurakunnassa on haettavana

Diakoniatyöntekijän  virka

Katariinanseurakunta on itäturkulainen seurakunta, jonka alueeseen kuuluvat mm. Nummen ylioppilaskylän alue sekä monikulttuurinen ja yhteisöllinen Varissuo. Seurakunta kehittää aktiivisesti diakoniatyötään ja on aloittanut muun muassa uutta yhteisöllistä olkkari-toimintaa. Työtä tehdään innovatiivisesti ja kristillisiin arvoihin sitoutuen.

Virka sisältää diakonian asiakasvastaanottotyötä sekä mielen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden lisäämistä edistävää toimintaa yhdessä vapaaehtoisten ja muiden toimijoiden kanssa. Vapaaehtoistyön kehittäminen ja vapaaehtoisten tukeminen ovat osa viran työnkuvaa. Tarvittaessa diakoni osallistuu myös muuhun seurakuntatyöhön. Valittava diakoni kuuluu diakoniatiimin.

Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, valmiuksia sietää diakoniaan sisältyvän asiakastyön kuormitusta sekä sitoutuneisuutta työhön.  Työ sisältää myös ilta-, viikonloppu- ja leirityötä.

Palkkaus on vaativuusryhmän 502/0 mukainen sekä työkokemuksen mukaan enintään 15 %:n vuosisidonnainen lisä.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen ev. lut. kirkon jäsen, joka on suorittanut piispainkokouksen edellyttämän diakonian tutkinnon. Virkaan valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää Rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä  seurakuntayhtymän työterveyslääkärin allekirjoittama hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Virka täytetään 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Kirjalliset hakemukset liitteineen tulee toimittaa Turun Katariinanseurakunnan seurakuntaneuvostolle maanantaihin 1.10.2018 mennessä osoitteella PL 922, 20101 Turku tai sähköpostilla leena.kairavuo@evl.fi

Lisätietoja antavat johtava diakoni Erja Viherkoski 040-341 7135 erja.viherkoski@evl.fi  tai  kirkkoherra Leena Kairavuo 040 341 7216 leena.kairavuo@evl.fi