(Poistunut julkaisusta)

Diakoniatyöntekijä
Kuusamon seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Kuusamon seurakunnassa on avoinna DIAKONIAN virka.

Odotamme sinua innostavaan tiimiimme ja luottavaisesti tulevaisuuteen katsovaan työyhteisöömme. Strategiamme mukaan haluamme toimia Kuusamossa Avaran armon alla.

Seurakunnassamme on neljä diakonian virkaa. Kaikille diakonian viranhaltijoille kuuluvat yleisen diakoniatyön tehtävät, niiden organisointi sekä erilaisten tapahtumien järjestäminen. Erityisvastuuna tässä virassa ovat lähimmäispalvelu, monikulttuurisuustyö sekä yhteisvastuukeräyksen koordinointi. Arvostamme joustavuutta, kykyä kehittää itseään, omaa työtään sekä viestintäosaamista. Odotamme hyviä yhteistyö-, tiimityö-, ja vuorovaikutustaitoja.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (nro 124/24.1.2017) mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen tutkinto. Virkaan valitun tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Viran palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 502 mukainen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 § mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Työn aloitus 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.
Sähköiset hakemukset on toimitetaan ma 2.11.2020 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta tai sähköpostitse kuusamon.seurakunta@evl.fi, otsikolla Diakonian virka, kirkkoneuvosto.

Haastattelut pyritään pitämään viikolla 45 tai 46.

Lisätietoja antavat palvelujohtaja, diakoni Anne Vanttaja, p.050 591 3441 tai kirkkoherra Taina Manninen, p. 050 310 5814.