(Poistunut julkaisusta)

Diakoniatyöntekijä
Seinäjoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Seinäjoen seurakunnassa on haettavana määräaikainen ja osa-aikainen (50 %) diakonian virka.

Virka täytetään ajalle 1.2.2020 (tai sopimuksen mukaan) - 31.1.2021. Viran pääasiallinen tehtävä on kotikäyntityö ja etsivä diakoniatyö. Työhön kuuluu myös tarvittaessa diakoniapäivystystä ja yleistä diakoniatyötä sekä muuhun seurakuntaelämään osallistumista. Viran sijoituspaikka on Ylistaron kappeliseurakunta.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Virkaan valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Virkaan valittavalta edellytetään oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, työyhteisötaitoja ja työssä tarvittavan tietotekniikan hallintaa. Sosiaalialan tuntemus katsotaan eduksi.

Virkaan valitun on ennen viran vastaan ottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 502. Virassa on neljän kuukauden koeaika.

Virka on haettavana 5.1.2020 klo 15 mennessä sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta. Haastattelut perjantaina 10.1.2020.
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava kappalainen Minna Lainimo, puh. 044-550 2671, minna.lainimo@evl.fi.