Diakoniatyöntekijä
Kurikan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Virka on yleisen diakoniatyön virka, jonka virkapaikka on Jalasjärvi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laaja-alaista diakoniatyön osaamista ja diakoniatyön hahmottamista osana yleistä seurakuntatyötä.

Seurakunnassa on 7 diakoniatyön virkaa. Diakoniatyötä tehdään tiimityönä, mikä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja.

Viranhoidossa edellytetään kykyä tehdä asiakastyötä sekä kodeissa että vastaanotolla ja valmiutta tehdä työtä vammaisten ja heidän perheidensä parissa. Viran painopistealueina ovat vanhustyö, vapaaehtoistyö, omaishoitajien ja työttömien työ. Virkaan kuuluu myös vastuu ruokapankista ja YV-keräyksestä Jalasjärven kappeliseurakunnassa. Nämä edellyttävät kykyä verkostoitua yhteistyötahojen kanssa ja taitoa tukea vapaaehtoistyötä diakoniapiireissä. Työhön kuuluu myös hartauksia ja diakonisia ehtoollisia.

Viran pätevyysvaatimus on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Virkatehtävien hoitamisessa tarvitaan diakoniavihkimys.

Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Häneltä edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä.
Haastattelupäivä on torstai 9.1.2020.

Lähempiä tietoja virasta antaa johtava diakoniatyöntekijä Pirjo Sariola (050 3498466) tai kirkkoherra Heikki Sariola (040 5051482).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319487
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kurikka, Etelä-Pohjanmaa