Diakoniatyöntekijä
Seinäjoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Seinäjoen seurakunnassa on haettavana diakoniatyöntekijän virka 1.6.2019 lähtien.

Virka on yleisen diakoniatyön virka ja sen sijoituspaikka on Seinäjoen alueseurakunta. Viran tämänhetkisenä vastuualueena on yksin asuvien, erityisesti miesten, kohtaaminen ja yhteiskunnallinen työ yhdessä muiden palvelujärjestelmän toimijoiden kanssa. Lisäksi virkavastuisiin kuuluvat yleisestä ja yhteisestä diakoniatyöstä nousevat tehtävät, kuten diakoniatoimiston päivystykset, kotikäynnit, retki- ja leirityö. Keskinäisiä diakoniatiimin vastuualueita ja muita yleisen diakonian ja seurakunnan yhteisen työn piiriin kuuluvia viransisältöjä tarkennetaan viran hoidon alettua. Alueseurakunnan diakoniatiimi koostuu diakoniajohtajasta ja kuudesta diakoniaviranhaltijasta. Lisäksi tiimiin kuuluvat työalan teologi ja ruoka-avun koordinaattori.

Odotamme virkaan valittavalta hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä rohkeutta tehdä monialaista työtä erilaisissa elämäntilanteissa elävien ihmisten, diakoniatiimin ja koko työyhteisön työntekijöiden kanssa. Verkostotyön taidot lasketaan myös eduksi viran hoitamisessa.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virka kuuluu KirVESTES:n vaativuusryhmään 502. Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 § 2:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Viran täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Virkaan haetaan 27.3.2019 klo 15.00 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa http://rekry.evl.fi tai www.seinajoenseurakunta.fi. Haastattelupäivä 10.4.2019.

Lisätietoja antaa diakoniajohtaja Otto Savolainen, 050 - 5706 271 otto.savolainen@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242631
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa